Pravo se piste!

U 2022. godini neće biti popularnijih farmerki! Zendaja pokazala još jedan način nošenja svačijeg omiljenog modela

Najmlađa poznata ličnost koja je proglašena modnom ikonom od strane Saveta modnih dizajnera Amerike očarana je modelom koji samo što je sišao s piste, a u narednom periodu ćemo ga viđati na svakom koraku

foto: Profimedia

Američka glumica Zendaja Kolman (25), uz veliku pomoć svog stiliste Loa Rouča, proteklih godina ne može da pogreši kada je moda u pitanju, a ne samo što na crvenom tepihu uvek pokaže nešto nesvakidašnje, novo, neobično i što bi samo ona mogla i umela da nosi nego briljira i u svakodnevnom stilu.


Zvezda filma "Dina" i serije "Euforija" iz dana u dan pokazuje da i te kako opravdava svoj status modne ikone, a jedan od novijih primera jeste komad džinsa koji je ponela. Rouč je, naime, na Instagramu pokazao simpatičan snimak na kom lepotica ponosno pokazuje svoje farmerke i ističe da je u pitanju komad modne kuće Valentino. Zendaja, inače, od 2020. godine sarađuje s ovim brendom i učestvuje u njegovim reklamnim kampanjama, a očito nije u pitanju samo poslovni dogovor već ona uživa u nošenju ove odeće i privatno.


Tako je sada pokazala vrlo efektan vrećasti model teksas pantalona, kakav obično viđamo u strogo sportskim kombinacijama, a Zendaja je odlučila da ga ponese kao deo elegantne odevne varijante!

 

 

Kombinovala je predimenzionirane pantalone ravnog kroja i od svetlog teksasa s poluprovidnom belom bluzom koju krase čipkani cvetovi i s kamel otvorenim papučama, a sve krasi mnoštvo efektnog nakita, u vidu prstenja i bogate Valentino zlatne ogrlice.

 


Ovaj spoj pantalona, bluze i ogrlice imali smo priliku da vidimo u okviru predstavljanja kolekcije čuvene modne kuće za proleće/leto 2022, a procenjuje se da će vrećaste farmerke sledeće godine dominirati ženskom modom, budući da su prikazani na revijama Balensijage, Pitera Doa, Redžine Pjo, Moli Godard itd.