tužno

Oglasio se REDITELJ kojeg je Alek Boldvin RANIO na snimanju filma: Džoel Souza progovorio o nezapamćenoj tragediji

Svetski mediji stupili su u kontakt sa Džoelom Souzom koji se oporavlja od zadobijene povrede ali je i dalje u stanju šoka.

foto: Profimedia

Filmski režiser  Džoel Souza kojeg je spletom nesrećnih okolnosti pre dva dana na snimanju filma "Rust" ranio kolega Alek Boldvin uspešno se oporavlja, a konačno je smogao snage da progovori o nemilom činu i preminulog Halini Hačins.

 

"Veoma sam potresen gubitkom moje prijateljice i koleginice Haline. Bila je ljubazna, živahna, neverovatno talentovana, borila se za svaki centimetar i uvek me je gurala da budem bolji", rekao je Džoel za BBC.

 

Kako dalje istraga govori, direktorku fotografije metak je pogodio u grudi, saopštila je kancelarija šerifa okruga Santa Fe, dok je Souza stajao iza nje i prošao je sa lakšim telesnim povredama.

 

foto: Instagram

Režiser je veoma zahvalan za podršku koju dobija od kolega, medija i mnogobrojne publike, a detalje o tragediji za sada nije želeo da otkriva.

 

Pre dva dana je sudija Santa Fea odobrio nalog šerifovoj kancelariji za zaplenu vatrenog oružja, odeće, kamere, video kaseta i municije sa ranča Bonanza Krik u blizini Santa Fea, gde je Boldvin snimao niskobudžetni film "Rust".

 

Podsetimo, Alekov brat Stiv poručio je putem svog Instagram naloga da se ljudi mole za sve koji su učestvovali u tragediji.

 

"Zamoliću vas da se pomolite večeras. Nema mnogo toga što može da se kaže, osim molim vas, pomolite se za sve one koji su prisustvovali ovom tragičnom događaju, hvala vam."