Oblande s ukusom čizkejka i čokoladnom glazurom jesu pravi izbor za sve sladokusce kojima nije do pečenja i mnogo utrošenog vremena u kuhinji
Kombinacija čokolade, oblandi, sira i malina daje fenomnalan spoj ukusa. Ako volite sve varijante čizkejka, probajte ove oblande koje se pravo ultrabrzo.
Sastojci
- 250 g maskarpone sira
- 100 g malina
- 4 lista oblande
- 50 g meda
- 150 g mlečne čokolade
- 2 kašike ulja
Priprema
Mikserom umutite sir sa medom, pa mu dodajte maline i promešajte špatulom lagano.
Oblande nafilujte, pa stavite i frižider da se hladi (na oko dva sata).
Kada se oblande stegnu, isecite na štanglice.
Čokoladu rastopite s uljem. Štangle uvaljajte u čokoladu tako da cele budu prekrivene njome.
Ostavite da se stegne i uživajte!
( Glossy )