(FOTO)

I kad je najopuštenija, izgleda trendi! Nikolija Jovanović i za užurbana jutra ima TORBICU IZ MAŠTE zaljubljenica u modu

I kada je u žurbi, i kada je u najležernijem autfitu― Nikolija Jovanović nađe način da bude primećena

foto: Instagram

Pevačica i reperka Nikolija Jovanović nedavno je po drugi put postala mama, a njena porodica važi za jednu od najskladnijih na estradi. Nikolija i njen popularni partner Relja Popović uživaju u ljubavi i porodičnoj slozi, a pored ćerkice Ree, na svet je stigla i beba kojoj još uvek nisu otkrili ime.

 

Njih dvoje su nedavno bili na meti komentara, kada je na Tviteru jedan korisnik napisao da je Relja viđen u društvu plavuše u jednom bioskopu, te da su se ljubili, a Popović je, potom, na najsimpatičniji način otkrio da je to bila Nikola; objavio je njenu fotografiju sa plavom kosom. Nikolija je zadala šah-mat rečenicom da je ona Relji "i ljubavnica, i žena".

 

 

Ćerka Vesne Zmijanac uslikana je od strane ekipe "Paparaco lova" dok je šetala centrom Beograda, a pokazala je kako izgledaju užurbana jutra jedne mame.

 

Nikolija je prošetala u kežual letnjem stajlingu, krem topu, koji je otkrio da je njena figura tik nakon porođaja ostala perfektna, kao i nešto širem šortsu u istoj boji. Pevačica je uz ležeran autfit za šetnju i izvršavanje obaveza ponela supertrendi aksesoar: Guči tašnicu!

 

FOTO: Printscreen/Paparazzo lov
FOTO: Printscreen/Paparazzo lov
FOTO: Printscreen/Paparazzo lov
FOTO: Printscreen/Paparazzo lov
FOTO: Printscreen/Paparazzo lov

 

Gucci Soho Disco je jedan od bezvremenskih modela ove čuvene modne kuće. Sa centralnim logoom brenda na prednjoj strani, kros-bodi tašnica je jedna od omiljenih opcija trendseterki, a i dan-danas ostaje jedna od najpopularnijih Gučijevih torbica!

 

 

Ko kaže da samo glamurozni stajlinzi traže skupe tašnice?