praktična, a prelepa!

NOSILA JU JE I UZ ELEGANTNE HALJINE I UZ BICIKLISTIČKE: Ovo je nova verzija omiljene torbe princeze Dajane

0

Stil pokojne ledi Dajane, ali na način kakav se očekuje u 2021. godini!

foto: profimedia
foto: profimedia

Nakon ogromnog uspeha torbe Jackie, čuveni brend "Guči" rešio je da poredstavi modnom svetu novu varijantu još jednog svog klasika kada je reč o aksesoarima — u pitanju je čuvena torba Gucci Bamboo, čiji je najpoznatiji fan bila pokojna ledi Di.


Ovaj efektan detalj bio je važan deo stila princeze Dajane tokom devedesetih, u danima njene novostečene slobode, kada je bivša supruga princa Čarlsa svoj prepoznatljivi šik i sofisticiran izgled postepeno zamenjivala vrlo ležernim izdanjima i konačno uživala u tome što kroz modu može da se izrazi kako želi.

 

 

Pored toga što je i dalje maestralno birala poslovne odevne kombinacije i koketne haljine za izlaske, Dajana je nosila dukserice, biciklističke, patike, a u velikom broju slučajeva je njen verni saveznik bila upravo ova "Gučijeva" torba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @diana.spencer__

 

Nova varijanta klasične tote tašne s ručkama napravljenim od bamusa razlikuje se od prvobitne verzije po po kožnim kaiševima pričvršćenim oko drški. Pravi se u tri veličine i sedam boja, a među njima su i iznenađujuće nijanse smaragdne i ružičaste, koje omogućavaju dosta smelije odevne kombinacije kada je reč o intenzivnim bojama koje privlače pažnju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LifeOutfit (@lifeoutfit2)


Svoje modele već su nabavile britanska glumica Sijena Miler i njena mlađa koleginica iz Amerike El Fening, a trendseterke stoje u redu da i one kupe komad koji odiše stilom i originalnošću ledi Dajane Spenser. Dopada li se vama nova vezija ove torbe?

 

 

makonda-tracker