sve je zapisano

Lavovi VENU bez pažnje, Rakovi su ODANI: Ovako svaki HOROSKOPSKI PODZNAK utiče na nas

Pored horoskopskog znaka, veoma je važno znati gde vam se nalazi Mesec, kao i šta ste u podznaku jer on govori o ličnosti, temperamentu, zdravlju, veštinama.

foto: Shutterstock

Podznak (ascendent) je izuzetno uticajan na čitavu natalnu kartu jedne osobe jer on uslovljava značenje ostalih polja i planeta u njima. On se nalazi na vrhu prve kuće, a to je jedna od najvažnijih astroloških tačaka ― pokazuje stepen i znak na istoku horizonta u trenutku rođenja.


On pokazuje koje su naše prirodne sklonosti, kako se izražavamo, čemu težimo, kako nas drugi vide i kako želimo da nas vide. Utiče na mnogo toga: pogled na svet, pristup životu, kako se upuštamo u nove situacije i jošm mnogo, mnogo toga.

 

Ovan

 

foto: Shutterstock

Brzopleti ste kad treba da donesete neku odluku i vrlo direktni u komunikaciji. Vaš prvi instinkt je da delate umesto da razmislite.


Bik

 

foto: Shutterstock

Kroz živor se krećete sporo, ali ste vrlo sposobni. Nekad su vam potrebni dani, nedelje, meseci ili čak godine da rešite nešto, ali kada jednom završite znate da se nećete vraćati na isti problem. Veoma ste odani onima koji vas vole.


Blizanci

 

foto: Shutterstock

Radoznali ste i zainteresovani za mnogo toga i vidite život kao priliku za učenje. Društveni ste i izuzetan govornik.


Rak

 

foto: Shutterstock

Vi ste nežni, puni ljubavi i lojalni. Svako ko vas upozna ima osećaj kao da ste znate oduvek. Iako ste ponekad povučeni i uplašeni u novim situacijama dok ne upoznate okolnosti.

 

Nastavak na sledećoj strani.

foto: Shutterstock

Lav


Izražene ste inteligencije i očekujete da budete primećeni u svakom društvu. Imate stila i obično ste uvek odlično odeveni i pripremljeni za svaku situaciji. Ako ne dobijate mnogo pažnje, osećate se kao da venete.


Devica

 

foto: Shutterstock

Odlično verbalizujete svoje misli, inteligentni ste i kritični. Znate šta želite, a šta je za vas nedopustivo. Smeta vam kad nešto nije na svom mestu, bilo fizički, bilo da nešto "ne štima" kao inače u životu. Mnogo analizirate.

 

Vaga

 

foto: Shutterstock

Svi vas vole: vi ste ljubazni, šarmantni, zanimljivi i, budimo iskreni, veoma lepi! Čini se da sve dobro u životu privlačite bez mnogo truda. Najčešće ste fenomenalno odeveni i dobro usklađujete detalje koje drugi možda i ne primećuju.


Škorpija

 

foto: Shutterstock

Ne idete kroz život neprimećeni ― to je sigurno. Imate vrlo jaku ličnost, dominantni ste i umete da delujete preteći čak i kad toga niste svesni. Vaša intuicija je vrlo izražena, a kad je ljudima stalo do vas stalo im je i više nego što mislite.

 

Nastavak na sledećoj strani.

foto: Shutterstock

Strelac


Kada pričamo o Strelčevima, neizostavno je pomenuti dve reči; entuzijazam i vera! Vi ste neumorni, žudite da putujete i obrazujete se i da budete okruženi ljudima koji su putovali i obrazovali ste. Skloni ste gojenju.


Jarac

 

foto: Shutterstock

Kao dete ste verovatno bili starmali. Puni ste sebe i ostvarujete značajan uspeh u raznim životnim poljima. Za ljude rođene s podznakom Jarca obično se kaže da su "već živeli i videli život".

 

Vodolija

 

foto: Shutterstock

Jedinstveni ste i najneobičniji od svih pripadnika Zodijaka. Balansirate tradicionalno i alternativno, kako kada je reč o svakodnevnom životu, tako i kada govorimo o učenju i verovanju. Okrenuti ste budućnosti i sjajno kombinujete staro s novim.


Ribe

 

foto: Shutterstock

Mistični ste i volite muziku. Iako drugima može da deluje kao da ne znate kud biste sa sobom, vi zapravo samo idete "niz reku" i prilagođavate se. Možete da delujete stidljivo, kao i kao maštar, a sigurno je da ćete u svakoj situaciji ostaviti utisak.