"Besomučno parničenje ima dijagnozu"

Već su se sporili zbog ISTE stvari: Severina saopštila da ju je otac njenog sina ponovo tužio

Hrvatska pevačica Severina nedavno je vratila ravnopravno starateljstvo nad sinom, ali rat između njenog bivšeg partnera Milana Popovića i nje ne prestaje

foto: Dragana Udovičić

Pevačica Severina jutros je iznenadila svoje pratioce na Instagramu podelivši fotografiju papira uz opis:


Dobro jutro, ekipa! Kako vam je počeo dan? Moja jutra počinju s tužbama. Dobila sam još jednu tužbu od čoveka koji je podigao preko 70 tužbi. Sve ću ih vremenom objaviti. Besomučno parničenje ima svoju dijagnozu. Uglavnom u tužbi opravdava sudiju koja mi je oduzela dete. Prekjuče sam dobila tužbu za Instagram. Kako vama počne jutro?

 


Pevačica je nedavno podelila vesti da ponovo ima ravnopravno starateljstvo nad sinom, nakon što joj je dve godine bilo omogućeno da s njim provodi samo 88 sati mesečno.

 

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATA Images
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Dragan Kadić
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: ATA Images
FOTO: Instagram
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages


Podsetimo, otkako su se rastali, Severina Vučković i Milan Popović spore se oko starateljstva nad sinom, a pevačica je već imala problem sa ocem svog sina zbog toga što su njen bivši suprug Igor Kojić i one objavljivali fotografije deteta na društvenoj mreži Instagram. Kako tvrdi Kurir, Popović je do sad više puta tužio Severinu, kao i njenog bivšeg supruga Igora, njegovog oca Dragana Kojića, pevačicinu sestru Mirjanu i ćerku Miju, kao i svoju bivšu advokativcu zbog sumnje da je Severini odavala informacije o njemu.