PRESREĆNI

21 godina razlike ― pa šta?! On je srpski BLEJK KARINGTON, a samo OVA MLADA GLUMICA ima njegovo srce

Glumac Branimir Popović u domaćoj verziji kultne serije "Dinastija" igra lik Branka Kadića, koji je inspirisan likom Blejka Karingtona, a u njegovom privatnom životu stvari su daleko stabilnije nego u životu njegovog lika.

foto: Damir Dervišagić

Srpski Blejk Karington Branimir Popović priznao je nedavno da je zbog dugotrajnih snimanja serije "Dinastija" razdvojen od supruge, što mu ne pada lako.


Užasno nedostajemo jedni drugima ― rekao je on za Blic.


Izabranica zgodnog glumca je njegova koleginica Sanja Jovićević Popović, koju domaća publika pamti po ulozi Bojane Bačić u seriji "Budva na pjenu od mora".


Par se, inače, upoznao na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju, gde je Sanja studirala, a Branimir je bio profesor. Razlika u godinama između njih iznosi 21, ali to im ne predstavlja problem, već uživaju u ljubavi, pa su se venčali i dobili ćerku Sofiju, koja je nedavno proslavila osmi rođendan.

 

FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Dragana Udovičić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Dragana Udovičić


Pre nego što su se upoznali, Sanja je bila u vezi s jednim pozntim fudbalerom, a Branimir u braku s crnogorskom slikarkom. Kao par su se prvi put javno pojavili na Filmskom festivalu u Herceg Novom, na premijeri glumčevog filma "As pik".

 


Nijedno od njih dvoje ne priča o privatnom životu, a Popović je jednom prilikom istakao:


Nas dvoje smo priča koju ne želim da delim sa javnošću zbog svog i njenog ličnog mira. Sklopili smo dogovor da istupi koje imamo u javnosti ne tretiraju naš lični život.

 

Budući da se ne pojavljuju često zajedno, nedavno su privukli mnogo pažnje na beogradskoj premijeri filma "Toma".

 

foto: ATA Images

Inače, i Sanja će se pridružiti timu koji stoji iza serije "Dinastija", pa će se pridružiti suprugu, a oni bi trebalo i da sarađuju.


Ne znam kako se zove lik koji će tumačiti. Ona će snimati u septembru, oktobru, dva meseca. Imaćemo zajedničkih scena. Njen lik je vezan za Blejka, radi kod njega. Dođe do sukoba između Blejka i te osobe i onda ona prelazi u protivnički tabor kod Aleksis i radi protiv Blejka. Biće zanimljivih scena  ―  ispričao je on nedavno za Blic.