video

U prvom planu — TRUDNIČKI STOMAK: Kajli Džener na najlepši način priznala da je u BLAGOSLOVENOM stanju

Jedno od najpoznatijih medijskih lica, 24-godišnja Kajli Džener priznala je da je trudna po drugi put!

foto: Profimedia

Kajli Džener je napokon priznala da jeste u drugom stanju!

 

O trudnoći je krenulo da se nagađa nakon što je za svoj rođendan objavljivala stare fotografije, za koje je očigledno bilo da su nastale u junu, a ne avgustu. Ipak, starleta i preduzetnica se nije oglašavala, a brzo potom je više izvora bliskih Dženerovoj potvrdilo da ona jeste u blagoslovenom stanju.

 

Sada je i sama Kajli (24) potvrdila da sa reperom Travisom Skotom (30), s kojim već ima ćerkicu Stormi (3), čeka drugo dete.

 

foto: instagram printsreen

Kajli je odlučila da na Instagramu objavi prelep video koji počinje trenutkom kada je na testu za trudnoću stajalo da je pozitivan, preko reakcija kada je bebin tata saznao i ljubio Kajlin stomak, do momenta kada su lepe vesti rekli ćerki Stormi, pa budućoj baki Kris Džener...

 

 

Plačem ― napisala joj je u komentaru sestra Kim Kardašijan.

 

Ispod videa je Kajli označila Travisa uz emotikon srca i trudnice, a nema sumnje da je čitava porodica presrećna. Njih dvoje su u vezi od 2017. godine, a raskinuli su nakon što se Stormi rodila. Ipak, uspeli su da prebrode sve prepreke!

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Instagram
FOTO: Profimedia
FOTO: Instagram
FOTO: Profimedia
FOTO: Instagram
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

 

Kajli je govorila ove godine da oseća pritisak da rodi Stormi sestru ili brata.


Moji prijatelji me pritiskaju... Svi vole Stormi. Definitivno osećam pritisak da joj rodim brata ili sestru, ali nemam neki plan ― rekla je ona za Harper's Bazaar u martu.

Želim sedmoro dece, ali ne baš sad. Trudnoća nije šala, to je ozbiljna stvar i teško je. Nisam još spremna za to ― govorila je Kajli u Instagram lajvu njene najbolje prijateljice Stejsi Karanikolau.


Dženerova je sa Skotom u vezi od aprila 2017. godine, s tim što su raskinuli ubrzo nakon što je na svet došla mala Stormi, ali je vrlo brzo nakon raskida počelo da se spekuliše da su ponovo zajedno, a te nedavno su se pojavili kao porodica na jednom događaju.