glamurozno

Sa crnom haljinom se ne greši: Ovo je 6 modela tamnih toaleta koje su poznate dame izabrale za crveni tepih

Svi se mesecima spremaju da svojim toaletama na crvenom tepihu zasene svet, pa se tako neke dame odlučuju za haljine koje će očarati sve, a u isto vreme biti pun pogodak za ovu manifestaciju

foto: Profimedia

Na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Veneciji, koji je u odnosu na prošlu godinu organizovan u malo opuštenijom atmosferi, jer su restriktivne mere u cilju suzbijanja virsua korone blaže pošto su u međuvremenu vakcine postale dostupne, pa je imunizacija učenika na festivalu obavezna. 

 

Mnogi se spremaju mesecima za pojavljivanje na crvenom tepihu, tako da se poznate dame često odlučuju na neobične, interesantne i posebne haljine koje ponesu tog dana. Među njima se uvek nađu i razne kreacije crnih haljina koje su uvek siguran izbor ovu vrstu događaja. 

 

Neke od dama koje su odlučile da ponesu duge crne haljine su Penelopa Kruz koja je imala i beličaste detalje, ali u osnovi crnu toaletu, Sara Sampajo, Džejn Kempion, Sara Gadon, Barbara Palvin Medisin Rijan.

 

One su se u tamnim toaletama pojavile na otvaranju 78. Filmskog festivala u Veneciji kada je premijerno prikazan film "Paralelne majke" Pedra Almodovara, koji se sa još 20 ostvarenja takmiči za Zlatnog lava. Jedna od glavnih uloga pripala je i gore pomenutoj glumici u crnoj toaleti Penelopi Kruz. 

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia