astro

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 5. septembra)

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Shutterstock

Proverite još i kineski horoskop za 2022. godinu, ali i koja tri horoskopska znaka čeka čarobna ljubav ove jeseni.

 

OVAN

 

Kada Merkur od ponedeljka uđe u znak Vage, trudite se da se ne ponašate kao solo igrač, već udružite snage sa drugima. Ova planeta vas ohrabruje da budete deo tima, bilo da je u pitanju posao ili možda romantični odnosi. Osećaćete se najbolje kao nečiji partner. Vreme je za dogovore, komunikaciju, a stare probleme ostavite u prošlosti. Ne takmičite se, moći ćete i da ostvarujete kompromise i da budete lider.

 

Niste motivisani kako biste hteli, što će se odraziti i na vašu produktivnosti. Realnost se suprotstavlja sanjarenju. Potrudite se da se vratite u kolosek i fokusirajte se na mentalno zdravlje.

 

Kako letnja vrućina prolazi, tako se hladi i vaš temperament. Stvarajte prijateljstva sa ljudima za koje se mislili da su vam neprijatelji, a čuvajte već postojeća prijateljstva. Važno je da ostvarite zdrave granice u svim odnosima.

 

BIK

 

Razmišljate o zdravlju, zdravijem životu i produktivnosti kada Merkur uđe u znak Vage. Merkur će uticati na vas narednih nekoliko nedelja i ohrabrivati vas da radite na sebi i sopstvenom unapređenju. Širite svoj um. Razvijate dobru komunikaciju s ljudima, što će vas održati u miru, posebno narednih nekoliko nedelja.

 

Mislite o letnjim ljubavima ove nedelje. Neko će vas fizički privući, ali kraj leta vas tera da se zapitate gde vodi vaša veza. Strastvene letnje afere neće se dobro završiti za sve Bikove.

 

Vaša tvrdoglavost vas može dovesti u ozbiljnu nevolju ovog vikenda. Ne želite da razmišljate o tome kako se drugi osećaju jer ste sigurni u to da je vaše stanovište ispravno, ali trudite se da sagledate stvari i iz drugog ugla. Priznajte sebi da je moguće da ste sami pogrešili.

 

BLIZANCI

 

Lako se izražavate, lako govorite o svojim osećanjima i ugađate sebi. Narednih par nedelja biće odlično tle za vaše uživanje. Bićete kreativni, otkrićete nove talente i zabavljaćete druge svojim zabavnim pričama. Ukoliok budete išli na kakvu zabavu, bićete definitivno u centru pažnje.

 

Želite da imate savršen dom i porodicu kao one koje vidite na društvenim mrežama i to vas opseda. Međutim,  niko nije savršen, pa naučite da prihvatite sve nesavršenosti i klonite se društvenih mreža u narednom periodu.

 

Imate mnoštvo kreativnih ideja, posebno kada je posao u pitanju, ali usporite pre nego što pokušate da nametnete svoja rešenja za svaki problem. Razmislite o svojim idejama pre nego što ih sprovedete u akciju.

 

RAK

 

Morate biti sigurni šta su vaši ključni prioriteti. Merkur će biti u vašoj porodičnoj zoni narednih nekoliko nedelja i činiće da budete diplomatski nastrojeni kakvi god da su problemi i svađe u pitanju. Ipak, iako je divno što se trudite da pazite o svojim najmilijima, ne zaboravite da je i vama potrebna ljubav.

 

Nemojte se bojati da pitate neka teška i nezgodna pitanja ako su vam na umu. Želite da dođete do istine kada su određene stvari u pitanju, ali kada budete saznali ono za čim žudite, pazite da ne budete povređeni. Ostanite racionalni.

 

Nedelja se završava porodičnom dramom. Tenzija raste, članovi porodice očekuju da zauzmete njihovu stranu, dok vi samo želite mir. Ne dajte da vas odvuku u svađu kada je tako vešto izbegavate.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock

LAV

 

Nedelja počinje pozitivnim dešavanjima kada Merkur uđe u znak Vage. Merkur će izvući ono najšarmantnije iz vas ove nedelje, a ljudi će primećivati vašu inteligenciju. Upotrebite je da se borite za pravdu i za ono što je ispravno.

 

Ako želite da vaša veza pređe na viši nivo, pravo vreme za to je ova subota. Moći ćete da izrazite svoje misli i strasti bez rizika da ispadnete navalentni. Onda kada načinite odluku u vezi s tim s kim želite da budete ili šta želite od svoje veze, vreme je da to i kažete.

 

Balans između posla i privatnog života biće teško ispratiti ove nedelje. Pazite na želje i potrebe svog partnera i trudite se da komunicirate s njim. Partner će se možda osećati ugroženim naspram promena koje se dešavaju u vašim životima. Razgovarajte o problemima kako nekome ne bi bilo slomljeno srce.
 

DEVICA

 

Poslednje dve nedelje imali ste dobar i kvalitetan period, ali sada Merkur napušta vaš znak kako bi ušao u znak Vage, gde će ostati narednih nekoliko nedelja. Vaša vladajuća planeta donosi velike finansijske odluke koje će imati uticaja na vaš budžet. Ne žurite sa odlukama, Device.

 

Veze nailaze na problematične trenutke kada se Mars u vašem znaku suprotstavi Neptunu u Ribama. To donosi svađe s partnerom. Zapitaćete se neka teška pitanja, što može dovesti do preokreta u mnogim romansama.

 

Ako želite sebi da priuštite nešto skupo, morate raditi za to. Da li su materijalne stvari vredne toliko truda i opsesivnih misli? Dobro razmislite pre nego što svoju kreditnu karticu istrošite do maksimuma.

 

 

VAGA

 

Narednih nekoliko nedelja će sve biti usmereno ka Vagama! To je zato što Merkur ulazi u vaš znak. Ovo je idealno vreme da postanete samopouzdaniji, da pričate o svojim željama. šarmirate ljude oko sebe kreativnošću i idejama. Pokažite ljudima ko ste, ali ne pokušavajte da udovoljite svakome. 

 

Ova nedelja donosi još više kreativnosti za vas. Radite ono u čemu se dobro osećate, a najviše ćete uživati u nekoj formi umetnosti. Izrazite se!

 

Ipak, nakon fantastične nedelje, dolazi gorak kraj sa malo porodične drame u vašem životu. Tentuja će narušiti neke veze s ljudima koje volite, a uticaće i na vaš novčanik.

 

ŠKORPIJA

 

Nakon što ste nedeljama bili vrlo društveni, važno je da svoj privatni život sačuvate sada malo za sebe. Ne delite previše intimnih informacija s ljudima, posebno ne preko društvenih mreža.

 

Leto je bilo idealno za vas, pa će vam biti teško da se priviknete na realnost. Teško prilagođavanje uticaće i na vaše rasuđivanje, pa ćete neke prijatelje odgurnuti od sebe dok pokušavaju da vam pomognu.

 

Tajne vam prave probleme; bićete rastrzani između želje da sačuvate tajnu i ispričate je drugima. Ako je tajna vezana za vas, poverite se nekome, jer ćete verovatno dobiti pomoć koja vam je potrebna.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock

STRELAC

 

Kako se leto približava kraju, ponovo se spajate s prijateljima i postajete aktivniji na društvenim mrežama. Budite pažljivi šta pišete i šta kome govorite, jer vaše reči će na nekoga dosta uticati.

 

Provedite nedelju vodeći računa o tome ko vam je zapravo prijatelj. Pravo je vreme za zrele razgovore sa bliskim ljudima. Organizujte događaje humanitarnog karaktera ukoliko ste u mogućnosti.

 

Kraj leta vam donosi mnogo zabave, ali vodite računa i o finansijama. Shvatićete da izlasci na skupa mesta nisu uvek najpogodnija za vaš bankovni račun, pa istražite i neke besplatne aktivnosti u kojima ćete uživati s prijateljima.

 

JARAC

 

Počnite da mislite o svojoj slici u javnosti i reputaciji. Merkur će biti u zoni karijere narednih par nedelja, pa vas ohrabruje da mislite o svojim dugoročnim ciljevima i kako da ih dostignete. Budite pažljivi sa rečima i koristite svoje društvene veze kako bi vam pomogle u karijeri. Sledi vam i unapređenje na poslu.

 

Rad će vam se isplatiti i motivisaće vas i na novčanom polju. Takođe, na ljubavnom polju sledi pregršt uzbudljivih momenata sa novim ili starim partnerom.

 

Ipak, biće i napetosti krajem nedelje. Osećaćete se kao da ne kontrolišete sled događaja u svom životu. Ne dozvolite ljudima da vas kontrolišu, već sijajte onako kako umete.

 

 

VODOLIJA

 

Širite svoje emotivne horizonte. Naučićete mnogo novih stvari i razviti drugačiji pogled na događaje. Razmišljaćete na način na koji nikad do sad niste. Trdute se da uvek sagledate drugu stranu medalju i ne držite se čvrsto samo jednog stava, jer ni to nije uvek dobro. Svet nije samo crno-beo.

 

Ipak, mnoštvo pozitivnih momenata okreće se u vašu korist. Naučičete nešto o svojoj vezi što do sad niste znali. Dok će nekim Vodolijama to biti vetar u leđa da nastavite sa romansom, drugima će to bit iznak da prekinu vezu: i to je za vas najbolje.

 

Krajem nedelje ćete imati borbu za položaj na poslu koja vam neće prijati. Ipak, držite se čvrsto svojih moralnih principa.

 

RIBE

 

Komunikacija sa kolegama s posla i nadređenima biće odlična i sve jača. Imaćete problema sa intimnošću, ali trudite se da to prevaziđete iskrenim i otvorenim razgovorom. Moraćete da donesete važne životne odluke. Nemojte se bojati da promenite mišljenje, nekada je baš to ono što nam je potrebno.

 

Veze mnogih Riba doživeće svoj kraj. Potrudite se da odvojite činjenice od fantazija. To ne znači da vas ne čeka srećan kraj s nekom drugom, boljom osobom.

 

Ipak, očekuje vas i tenzija krajem nedelje. Ljubomora vas obuzima, kako u ljubavi, tako u poslu. Trudite se da je se što pre rešite.