prognoza po zodijaku

Nijedan znak nije imun: Ovaj PUN PLAVI MESEC nekome bi mogao da ZAUVEK promeni život, a najviše će delovati na Vodolije!

Pre dva dana, 22. avgusta, nastupio je pun Mesec u Vodoliji, koji se još naziva plavi Mesec i čije efekte ćemo osetiti sve do 6. septembra, kada će nastupiti mladi mesec.

foto: Shutterstock

Ako u nedeljnom horoskopu niste pronašli baš sve što želite da znate o periodu pred nama, ovi detalji o uticaju punog plavog Meseca mogli bi vam biti od pomoći.


Ovan


Ovo su dani kada treba da budete deo ekipe! Idealno je vreme da se posvetite grupnim projektima jer vam timski rad može doneti veliki uspeh i, samim tim, napredak na poslu. U skladu s tim, i na polju ljubavi, ali i prijateljstva, porodice i međuljudskih odnosa uopšte, najbolje će vam ići kada niste izolovani i o svemu odlučujete timski.


Bik


Zvezde kažu da se Bikovima u periodu plavog Meseca smeši finansijski priliv. Zato se potrudite da se istaknete na poslu kako biste privukli pažnju nadređeni i došli do povišice, a nije isključeno ni da vam igre na sreću mogu popuniti novčanik.

 


Blizanci


Pun plavi Mesec Blizancima donosi novi početak, pre svega na planu ljubavi. Možda veza koja vam se smeši neće biti duga već samo avantura, a možda će potrajati ― u svakom slučaju, ne bi valjalo da je propustite.


Rak


Dok će Blizancima proraditi leptirići u stomaku, za Rakove nastupaju spokoj i stabilnost. Prelaz s avgusta na septembar neće vam doneti bog zna šta novo i zanimljivo, ali ćete uploviti u mirnu luku i dobiti priliku da ojačate samopouzdanje i utvrdite svoje pozicije.

 

Nastavak na sledećoj strani.

foto: Shutterstock

Lav


Ukoliko ste u vezi koja je puna ljubavi, ali imate problem u komunikaciji i nesporazume, u ovom periodu biste mogli da ih razrešite. Budite otvoreni i uspećete da izgladite sve.


Devica


Posao je veoma važan, ali ne sme da bude prioritet ― na prvom mestu ste vi! Ukoliko ste primetili da ste se preforsirali, ako ne možete da odete na odmoru, usporite i pronađite neku aktivnost koja vas ispunjava i opušta. Nikako ne nosite posao kući!

 


Vaga


Ako vam se u ljubavi dugo nije dogodilo ništa zanimljivo, to bi s plavim punim Mesecom moglo da se promeni. Smeše vam se romantika, strast i uzbuđenje, a na vama je samo da uživate!


Škorpija


U ovom periodu ćete se isključiti iz spoljašnjih događaja i okrenuti se sebi. Mir će vam prijati i pomoći da preispitate neke odluke i donesete još bolje.

 

Nastavak na sledećoj strani.

foto: Shutterstock

Strelac


Vreme je da budete otvoreni! Jeste da Strelčevima ove osobine ne manjka, ali u danima pred nama bićete još iskreniji i pokazati svoje emocije, kako one najlepše, tako i negativne. Budite taktični kako vas ne bi pogrešno razumeli.


Jarac


Međuljudski odnosi su na prvom mestu s ovim plavim punim Mesecom, a naročito oni u kući. Ojačajte veze s porodicom i poradite na nekim starim razmiricama.

 


Vodolija


Budući da je Pun Mesec baš u znaku Vodolije, one će snažno osetiti njegovo dejstvo. Naročito će delovati na polja kojima je posebno potrebna energija, ali to može biti mač s dve oštrice. Najvažnije je: sve zavisi od vas i načina na koji vi usmerite tok događaja.


Ribe


Nije sramota ponekad biti ranjiv! Otvorenije pričajte o svojim emocijama jer ćete samo tako poboljšati svoje odnose s drugima, ali i pomoći sebi.