savršeno

Tako to rade DAME ― klasična elegancija, balski kroj! Tamara Dragičević za Niš čuvala јednu od najlepših haljina do sad

Srpska glumica poznata je kao jedna od najbolje odevenih mladih žena na našoj javnoj sceni, pa su sve oči bile uprte u nju i na niškoj premijeri filma "Toma", u kom igra Silvanu Armenulić

foto: Radule Perisic/ATAImages

Na 56. Filmskim susretima u Nišu sinoć je na Letnjoj pozornici u Tvrđavi prikazano biografsko ostvarenje "Toma", ubrzo nakon svetske premijere na 27. Sarajevo film festivalu.


U filmu u režiji Dragana Bjelogrlića i Zorana Lisinca ulogu Tome Zdravkovića odigrao je Milan Marić, dok glavnu žensku ulogu ― nezaboravnu Silvanu Armenulić ― igra glumica Tamara Dragičević.

 

Ekipa "Tome" sinoć je prisustvovala srpskoj premijeri filma u Nišu, nakon čega su se poklonili oduševljenoj publici, a pored Milana Marića, koji se nedavno oporavio od virusa korona i mogao je da pozdravi gledaoce, tu je bila i Tamara, koja je izgledala očaravajuće dok se s pozornice osmehivala publici. Nakon što je Sarajlije oduševila izdanjem u beloj boji, sada je otišla u klasiku i ponela ― crno!


Glumica je za ovu priliku odabrala klasičnu balsku haljinu oplemenjenu sitnicama koje je izdvajaju i čine još atraktivnijom. U pitanju je model čiji je prednji deo kraći i seže do kolena, dok je zadnji maksi dužine, a raskošna suknja pada u volanima. Što se tiče gornjeg dela, on nema korset, kako to obično biva s ovim krojem elegantnih toaleta, već je jednostavno krojen i ima vrlo efektan V-izrez koji na suptilan način akcentuje dekolte.

 

FOTO: Radule Perisic/ATAImages
FOTO: Radule Perisic/ATAImages
FOTO: Radule Perisic/ATAImages
FOTO: Radule Perisic/ATAImages


Tamara je uz to ponela jednostavne sandale s kaišićima i visokim potepicama, dok je kosu pustila da pada, a dok je ostatak nakita suptilan ključni deo aksesoara su viseće minđuše u obliku lista koje na sjajan način uokviruju lice.