ne ćuti

Ne da da od nje prave "DVORSKU LUDU": Jelena Đoković se oglasila nakon natpisa o Novaku i Mariji Karan

Porodica Đoković i poznata glumica ovih dana su se suočili s vrlo neprijatnim tvrdnjama

foto: Profimedia

Najbolji teniser planete Novak Đoković nedavno se fotografisao s glumicom Marijom Karan na koncertu Dina Merlina, nakon čega su mediji pisali kako je Marija, za koju se u poslednje vreme piše da je u srećnoj vezi s IT stručnjakom, "zavodila" čuvenog sportistu.


Odmah potom, Novakova supruga Jelena odlučila je da se obrati javnosti i istakla da to što njena porodica ne demantuje neistine ne znači da je u redu da se one pišu.

 

Ako ne demantuješ laž ― jer nemaš odgovor na glupost i prosto ne baviš se time ― za novinare se to računa kao zeleno svetlo da te provlače po novinama i od tebe prave dvorsku ludu ― počela je Jelena.

 


Posle 15 godina pisanja o aferama sa svakom devojkom iz našeg zajedničkog društva sada nas toliko dobro znaju kao par da znaju čak i kada sam ljubomorna bez reči i dela (jer navodno to se ne vidi, ali oni znaju ili imaju vrlo "pouzdane izvore"), a naravno kada ne demantuješ glupost, ona automatski postane koristan mamac za buduće objave o sada već bivšim ljubavima... Jer tako se poštuje lik i delo, jednog mladog, uspešnog sportiste iz naše zemlje. Omaklo mu se da se sa mnom zaglavio sve ove godine, mnogo više klikova donose afere ― ogorčena je Jelena.

 

FOTO: M.M./ATAImages
FOTO: Instagram
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Instagram
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia


Direktorka Fondacije "Novak Đoković" potom se osvrnula na to da u današnje vreme ne može da se veruje svemu što se pročita, a istakla je i da je čudi što se mediji koriste kao sredstvo da se poljulja jedna porodica.


Živimo u vremenima kada čovek stvarno mora da se zapita šta čita i kome veruje, sva ta mračna energija, koja ulazi u nas dok čitamo vesti ispunjene neistinom i obmanama zarad kontrole straha i samim tim profita ne može nikoga da inspiriše na dobra dela. Znamo da je stub svakog zdravog društva porodica, pa zar je moguće da medije koristimo kao sredstvo da je ocrnimo i poljuljamo, da li je to recept za uspeh ili propast jednog društva, vi prosudite ― napomenula je Novakova supruga.