obično ne deli privatnost

SIMPATIČAN PRIZOR kao iz serije Bolji život raznežio pratioce: Nikola Đuričko podelio predivan PORODIČNI PORTRET

Jedan od omiljenih srpskih glumaca obično svoju intimu čuva daleko od javnosti, pa su se njegovi obožavaoci silno obradovali kad su dobili priliku da vide Đurička u nešto drugačijoj ulozi.

foto: Damir Dervišagić

Glumac Nikola Đuričko već neko vreme je stanovnik Los Anđelesa, gde pokušava da izgradi holivudsku karijeru (i polazi mu za rukom ― uskoro ćemo ga gledati u čuvenoj seriji i planetarnom hitu Stranger Things!), a ni u dalekoj Americi nema običaj da otkriva na društvenim mrežama mnogo o svom privatnom životu.

 

On s vremena na vreme podeli s pratiocima tek poneki detalj o svojoj svakodnevici, a sada je sve iznenadio objavivši ― porodični portret! Glumac je pozirao s roditeljima, bratom i sestrom, a ova fotografija izmamila je mnogo razneženih komentara.

 

 

Među onima kojima je simpatično što Đurička, kog smo tokom proteklih decenija imali priliku da vidimo u brojnim ulogama, sada vidimo kao nasmejanog sina i brata našlo se mnogo njegovih fanova, ali i kolega. "Isti otac", "Svi ličite na oca", "Divote"... neki su od komentara, a posebnu pažnju privukao je komentar Nikoline koleginice Pauline Manov, koja je primetila da članovi porodice Đuričko sede kao Popadići na čuvenom portretu u špici serije "Bolji život"!