besna

Više NIKOM NE ĆUTI i NE BIRA reči: Melanija Tramp SUROVO odbrusila na kritike u vezi sa uređivanjem vrta u Beloj kući

Nekadašnja prva dama Amerike Melanija Tramp nije htela da oćuti na kritike na Tviteru oko uređivanja ružičnjaka u Beloj kući, a njene reči su oštre i neblagonaklone.

foto: Profimedia

Mada ju je u ulozi prve dame Amerike zamenila Džil Bajden, supruga Džoa Bajdena, niko ne može da zaboravi na zanosnu Melaniju Tramp. Mada se od preseljenja na Floridu Melanija retko pojavljuje u javnosti, a u poslednje vreme imali smo prilike da je vidimo samo jednom, lepa Slovenka se našla na meti kritika.

 

U pitanju je uređenje ružičnjaka u Beloj kući, zbog čega ju je istoričar Majkl Bešlos iskritikovao javno na Tviteru. On se osvrnuo na potez njenog preuređivanja i uz fotografiju vrta objasnio zbog čega je nezadovoljan.

 

Evisceracija ružičnjaka u Beloj kući izvršena je pre tačno godinu dana ovog meseca, a evo i mračnog rezultata: nestale su decenije američke istorije — napisao je istoričar uz fotografiju na kojoj se ne vide ruže.

 

 

Melanija, koja obično ćuti na kritike, ovog puta je odreagovala i nije baš bila preterano diplomatski nastrojena. Štaviše, nazvala je istoričara neznalicom.

 

 Dokazao je svoje neznanje pokazujući sliku ružičnjaka na samom početku cvetanja. Vrt je ukrašen zdravim i šarenim ružama — dodala je Melanija na Tviteru, uz fotografiju raskošnog cveća ispred Bele kuće.

 

— Njegove zavaravajuće informacije su nečasne i nikada mu se ne sme verovati kao profesionalnom istoričaru — smatra supruga Donalda Trampa.

 

 

Inače, ove godine je aktivirana peticija kojom se traži da trenutna prva dama Džil Bajden Dag Emhof vrate stari izgled vrta. Za sada peticija ima preko 800 hiljada potpisa.