savršenstvo

Ovakav još niste videli: Neobični kupaći kostim Olivije Kulpo je siguran način da postanete KRALJICA SVAKE PLAŽE

Američka influenserka poznata je kao neko ko nosi klasične komade i krojeve pažljvio birajući njihove najromantičnije varijante

foto: Instagram

Nekadašnja Mis Univerzuma Olivija Kulpo već godinama spada u najuticajnije devojke na društvenim mrežama kada je moda u pitanju, a letnja sezona iz nje izvlači najbolje!


Iako briljira u čizmama i kaputima, Olivijine letnje kombinacije su lepršave, zabavne, ljupke i pravo osveženje, pa ne čudi što je takav i njen odabir kupaćih kostima.


Čuvena lepotica ovih dana boravi u Italiji, gde je odmor iskoristila i da promeni frizuru, odnosno da skrati svoje duge uvojke na lob frizuru, ali i da još jednom pokaže da i na plaži možemo da izgledamo — šik! U tome joj je pomogao beli bikini koji potpisuje losanđeleski brend Lovers + Friends koji je samo naizgled običan dvodelni kupaći kostim.

 

 

Njegov gornji deo nema bretele, a gornji rubovi oba dela ukrašeni su romantičnim čipkama. Donji deo je V oblika, a oba krasi efektan dezen: trešnjice na beloj pozadini!


Na jednoj od fotografija, za koje je poziralana balkonu pre doručka, Olivija je ogrnuta belom predimenzioniranom košuljom, dok se iza nje pruža pogled na more... Savršeno!