čini čuda

ARTIČOKA – NAJBOLJI ČUVAR ZDRAVLJA: Odmašćuje jetru, štiti je od upala i infekcija i poboljšava njen rad!

Svakodnevna masna i nezdrava hrana, kao i konzumiranje nezdravih pića, utiču na funkcionisanje jetre i mogu bukvalno da je “začepe” i dovedu vaše zdravlje i život u pitanje. Spas iz ovakve situacije naći ćete u prirodnom čuvaru zdravlja – Artičoki. Redovnim korišćenjem Nature Essential Artičoke jetra će se postepeno odmastiti, a zdravlje popraviti.

foto: Profimedia

Nature Essential Artičoka je prirodno bogatstvo antioksidanata, naročito cinarina i silimarina, koji na prirodan način poboljšavaju opšte zdravstveno stanje jetre, smanjujući nivo toksina i njihovo lakše izbacivanje iz jetre i celog organizma.

Nezdravi način ishrane je glavni uzrok zamašćenja jetre, ali zahvaljujući artičoki kao riznici najmoćnijih antioksidanata, taj česti zdravstveni problem može na vreme da se reši ili spreči.

 

foto: Promo

 

Cinarin i flavonionidi, uključujući tu i luteolin, su moćni antioksidansi koji su “tajno bogatstvo” skriveno u artičoki. Oni mogu da pomognu ne samo u lečenju, već su i dobra prevencija da ne dođe do oštećenja ćelija jetre.

 

Studija na Univerzitetu za medicinu u Madridu dokazala je da ovi antioksidansi aktivno regenerišu i saniraju oštećenja ćelija jetre, koja je jedan od najvažnijih organa za regenerisanje.

 

Moderna medicina se konačno dopunjuje onim što tradicionalna medicina poznaje vekovima, a među te tradicionalne prirodne lekove ubraja se i artičoka - omiljeni mediteranski plod, moćniji od bilo kog leka.

 

Nature Essential Artičoka štiti jetru od ponovnih upala i infekcija, i poboljšava njen rad, smanjuje povišen loš holesterol i trigliceride zato počnite već danas!

 

Naručite Artičoku klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 750 rsd za 50 kapsula ( pije se jedna kapsula dnevno ).

 

* Klikom OVDE pogledajte kompletan asortiman prirodnih preparata za bolje zdravlje i kvalitetniji život.