učimo od najboljih

SMELO, ZABAVNO, U CENTRU PAŽNJE! 3 letnja autfita za svaki dan kojima je Marion Kotijar zadivila Kan

Francuska glumica očarala je modni svet na otvaranju Kanskog festivala, ali ništa manje oduševljenja nisu izazvale ni njene ležernije odevne varijante u kojima smo je viđali ovih dana

foto: Profimedia

Prve kanske večeri, na premijeri njenog mjuzikla Anette, francuska filmska diva Marion Kotijar (45) sve je hipnotisala kada je na čuvene crvene stepenice zakoračila u metalik haljini modne kuće Chanel. Ovaj haute couture komad definitivno je stavio u prvi plan čuvenu glumicu, naročito u kombinaciji sa cipelama providne štikle i upečatljivim nakitom, ali daleko od toga da su Marion neophodni vrtoglavo skupi komadi i pomoć tima stilista da bi izgledala kao milion dolara.


Tako su i odevne varijante u kojima Kotijarovu viđamo u nešto manje formalnim i svečanim situacijama preplavile modne portale i društvene mreže, a ova tri izdanja definitivno su udobni i šik stajlinzi koje svaka žena može da kopira.

 

  • Statement komad + upečatljiva obuća

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia


Prvog kanskog dana, i pre nego što smo je videli na crvenom tepihu, Marion je imala fotografisanje s ekipom s kojom je radila na filmu Anette. Pred brojnim predstavnicima medija ona se pojavila u odevnoj kombinaciji koju od glave do pete potpisuje Chanel, a ključni komad je bluza bez rukava zatvorenog okovratnika koju krase vrlo efektan print u prednjem delu i mašna istog dezena. Marion ju je kombinovala s pripijenim crnim šortsem i dubokim cipelama crno-bele boje koje odmah privuku pažnju.

 

  • Floralni dezen je uvek u modi

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia


Drugog dana, fotoreporteri su primetili lepu glumicu u lepršavoj i laganoj haljini cvetnog dezena kojim dominiraju svetlozeleni tonovi, a tu je i poneki narandžasti detalj. U pitanju je model zemljanih tonova i rukava do laktova uz koji je Marion ponela bele zatvorene papuče koje podsećaju na klompe i vrlo šik torbicu s lančićem, a sve je zaokružila naočarima za sunce s belim okvirom.

 

  • Crno-bela haljina i neočekivani detalji

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia


Na jednoj svečanoj večeri glumica se pojavila u crno-beloj dezeniranoj toaleti, a ona je ponovo odabrala model koji ne prati liniju tela i vrlo je praktičan za visoke letnje temperature. Ovakva haljina pogodna je i za dan i za noć, a Marion ju je svečanijim komadom napravila uz pomoć srebrnih cipelica oštrog vrha koje krasi jedan kaišić. Da sve bude još zanimljivije, tu je malo iznenađenje: mninijaturna torba roze boje!