ne smeju da se mešaju, ali...

TAJNA PORUKA SVETU + ŽENSTVENOST U BOJI LAVANDE: Kejt Midlton oduševila Britance potezom zbog kog bi Dajani pošle suze

Pripadnici britanske kraljevske porodice ne komentarišu političke, niti društvene teme, zbog čega će ovaj potez vojvotkinje od Kembridža privući mnogo pažnje...

foto: Profimedia

Supruga princa Vilijama Kejt Midlton posetila je juče u Londonu Ekonomsku školu, a potom se u Kensingtonskoj palati sastala s roditeljima male dece povodom pokretanja Kraljevske fondacije za rano detinjstvo, za koje je istakla da se nada da će pomoći stvaranje nekog novog i "srećnijeg društva".


Vojvotkinja od Kembridža izgledala je vrlo elegantno u lila haljini brenda LK Bennett, a u pitanju je midi komad koji prati liniju tela, naglašava struk i ima blag puf-efekat.

 

Kombinovalaju je s nude salonkama, ali sve je ostalo u drugom planu u trenutku kada je supruga budućeg kralja Velike Britanije izvadila — kišobran. Naime, trenutno se obeležava Mesec ponosa, koji se iz Amerike proširio na celu planetu. Svakog juna, pripadnici LGBT populacije i oni koji ih podržavaju, uključući i poznate kompanije, udruženja i poznate ličnosti, ističu zastavu duginih boja. Slučajno ili ne, Kejt Midlton je juče odabrala upravo kišobran u duginim bojama, što nije primetilo mnogo ljudi, ali retki koji su obratili pažnju na činjenicu da je trenutno Mesec ponosa odlično su reagovali na društvenim mrežama.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia


"Ona je naša kraljica duge", "Ovo je momenat u stilu Megan Markl", "Vrlo u skladu s Mesecom ponosa"... neki su od komentara. Ipak, kako je članovima kraljevske porodice zabranjeno da komentarišu društvene teme i bave se aktivizmom, biće vrlo zanimljivo videti kako će Bakingemska palata reagovati na ovaj potez.

 

Naš je utisak — princeza Dajana bi bila ponosna!