OSTAVILA JE UTISAK NA NJEGA

MOŽETE LI DA POGODITE O KOME JE REČ? Ova pevačica je JEDINA učesnica Evrovizije koju Damijano David prati na Instagramu

Italijan koji je zaludeo Evropljanke je nakon učešća (i pobede) na Evroviziji počeo da prati na popularnoj mreži jednu pevačicu koju je upoznao u Roterdamu...

foto: Profimedia

Iako su domaći mediji naširoko pisali o simpatijama između naše Sanje Vučić, članice grupe Hurricane, i Damijana Davida, frontmena italijanskog benda Moneskin i muškarca kojim su proteklih nedelja žene širom Evrope opsednute, stvari nisu takve kako su izgledale.


I sama Sanja je u jednom Instagram storiju izrazila čuđenje zbog pisanja medija jer se atraktivni Italijan i ona nisu zbližili koliko se pričalo, a juče su u Beogradu, na otvaranju novog punkta za vakcinaciju, izjavile da nisu u kontaktu s Damijanom.

 


Ipak, jedna pevačica koja je učestvovala na Evroviziji ostavila je vrlo snažan utisak na italijanskog rokera, pa je počeo da je prati na društvenoj mreži Instagram. U pitanju je Katerina Pavlenko, članica grupe Go_A, odnosno predstavnica Ukrajine, čiju potresnu životnu priču možete pročitati OVDE.

 

foto: Instagram

Damijano se tokom boravka u Roterdamu fotografisao s Katerinom, a članovi njegovog benda su jednom prilikom otišli u "štab" Ukrajinaca kako bi im poklonili svoj disk, proćaskali s njima i pokušali da nauče da pevaju na ukrajinskom.

U jednom intervjuu tokom Evrovizije, Katerina je priznala da smatra da je deset godina mlađi Damijano vrlo privlačan, ali se našalila i da je već obećala jednom članu benda koji je predstavljao Finsku da će se udati za njega.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Instagram
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Youtube Printscreen
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

 

Ipak, italijanski lepotan je srećno zaljubljen u influenserku Đorđu Soreli, s kojom su ga italijanski paparaci ovih dana konačno uhvatili!