POKRENUO TUŽBU

ROBERTOVA BIVŠA ĆE GA OTERATI U PROPAST: Grejs troši na hiljade dolara, a DE NIRO je prinuđen da radi bez prestanka!

Slavni glumac je u procesu razvoda, ali bivša izabranica ne prestaje da troši njegov novac.

foto: Profimedia

Slavni glumac Robert de Niro kako mediji prenose nalazi se u lošoj finansijskoj situaciji, zbog bivše supruge Grejs Hajtauer, sa kojom je u procesu razvoda.

 

Grejs svakog meseca troši ogromnu svotu novca, čak 215.000 dolara na kreditnim karticama i oko 160.000 dolara u kešu, koje najčešće daje na garderobu i kozmetiku.

 

Robertova advokatica je iznela svoje mišljenje o ovom slučaju.

 

"Gospodin De Niro ima 77 godina, iako voli svoj posao, on u tim godinama ne bi trebalo da radi ovakvim tempom. Po 12 sati dnevno, bez odmora. Mogao bi sutra da se razboli i tada bi sve bilo gotovo" – rekla je  zastupnica Karolina Kraus.

 

Glumac državi duguje porez i honorar od  dva naredna filma otići će isključivo u te svrhe, napomenula je advokatica. Ali advokat njegove supruge tvrdi drugačije.Sve dok se ne razvedu, holivudska zvezda bi prema predbračnom ugovoru trebalo svojoj, uskoro bivšoj, supruzi da omogući da živi onako kako je do tada navikla.

 

foto: Profimedia

Njen advokat je podsetio na to da ni glumac ne štedi na svojim troškovima i da zapravo ima 500.000.000 dolara. Tako navodno helikopterom odlazi na doručak, a svoje prijatelje na Floridi posećuje privatnim avionom.

 

Druga strana je to demantovala, a sudija Vrhovnog suda imao je jednu konstataciju.

 

"Želim da razvedem te ljude. Njih dvoje će iz ovog izaći bogatiji od gotovo bilo kog čoveka na planeti. U ovim troškovima nema ničeg uobičajenog. Oni su itekako neuobičajeni za 99,9999 posto ljudi"- rekao je sudija Metju Kuper.