oduševila fanove

SEKA ALEKSIĆ POKAZALA POTPUNO NOVI IZGLED: Pevačicu u ovakvom izdanju NISMO VIDELI, a evo u čijem DRUŠTVU provodi vreme!

Pevačica, a odnedavno i voditeljka kulinarskog takmičenja Majke&snajke, Seka Aleksić, pohvalila se potpuno novim izgledom.

foto: printscreen/kurir tv

Seka je, naime, sa svojim brojnim pratiocima putem Instagrama podelila fotografiju snimljenu u studiju kulinarskog takmičenja Majke&snajke koje se emituje na televiziji Kurir, a društvo joj je pravila koleginica i dobra prijateljica Slađa Alegro.

 

- Moja Vanilija jedina - napisala je pevačica uz fotografiju na kojoj pozira sa Slađom.

 

Seka je ovom prilikom pokazala svoju novu frizuru koja je oduševila njene fanove.

 

 

Iako se ne libi da napravi promenu kada je njena frizura u pitanju, Seka je ovom prilikom još jednom pokazala da joj i šiške i duga, ravna kosa savršeno stoje.

 

Inače, Seka Aleksić se nedavno pored muzike posvetila još jednom poslu, kada se našla u ulozi voditeljke popularnog kulinarskog takmičenja Majke&snajke. Seka je pokazala da se i u ovoj ulozi odlično snalazi, a više puta je istakla da joj ovaj posao izuzetno prija, te, kako je u jednoj od emisija izjavila, "mogla bi da se bavi voditeljskim poslom zauvek".

 

Emisija Majke&snajke osvojila je srca domaće publike, a kako to izgleda kada majke i snajke ukrste varjače i pred milionima gledalaca pokažu svoje kulinarsko umeće, možete pogledati svakog radnog dana od 20h na televiziji Kurir.