BOLJE DA JE ĆUTALA

"TEBI TREBA POMOĆ!" Kloi Kardašijan uputila poruku o lepoti koja je razbesnela devojke — sve zbog OVOG snimka

Nakon što se na internetu pojavila fotografija rijaliti zvezde u bikiniju zbog koje je njen PR tim digao uzbunu i munjevito je uklanja jer Kloi ne izgleda onako kako se predstavlja na Instagramu, ona je ponovo podigla prašinu

foto: Instagram


Starleta Kloi Kardašijan, najmlađa od sestara Kardašijan, ovih dana našla se u centru pažnje korisnika društvenih mreža jer je jedna njena saradnica slučajno objavila fotografiju s bazena na kojoj Kloi pozira u bikiniju. U pitanju je fotografija bez imalo intervencija u vidu fotošopa i filtera na kojoj Kloi izgleda kao svaka druga devojka, što njoj nije bilo po volji, pa su njena "mamadžerka" Kris Džener i PR tim masovno prijavljivali sve koji bi ponovo objavili fotografiju i, štaviše, najavili su tužbe.


Sada se oglasila i sama Kloi, koja se za Instagram snimila gotovo naga kako bi pokazala da izgleda bolje nego na pomenutoj fotografiji.

 

Da, snimala sam se da bih vam svima dokazala da nije Fotošop — napisala je Kloi i podelila nekoliko snimaka na kojima spušta trenerku, podiže duks, skida se, pokazuje različite delove svog tela...

 


Ipak, devojkama se nije dopala poruka koju je rijaliti zvezda uputila u nastavku, pošto je pričala o tome kako se ženama nameću određeni standardi lepote — dok nameće standard lepote i pravda se zbog fotografije na kojoj joj koža samo izgleda nešto manje zategnuto, a struk realno.


Za sve one koji osećaju konstantan pritisak oko toga da nisu savršeni, želim da vam poručim da vas vidim i razumem. Svakog dana mi porodica i prijatelji koji me vole govore da sam lepa, ali znam da je neophodno da sami verujete u to. Shvatila sam da ne možemo nastaviti da živimo pokušavajući da se uklopimo u savršeni model koji su nam drugi nametnuli. Samo budite svoji i pobrinite se da je vaše srce srećno — napisala je Kloi.

 


Članice njene porodice obasule su je komplimentima, pa joj je tako Kendal Džener poručila da je "lepa, snažna i zdrava kraljica", a Kim Kardašijan da je voli. Devojkama koje je prate, međutim, ovo se nije dopalo.


"Nije trebalo ovo da radiš", "Mi se mučimo da platimo račune i preživimo, a ove devojke pate zbog jedne lošije fotografije", "A ipak si stala tako daleko od kamere da bi se lošije videla", "Bože... Zamislite tek da ima prave probleme u životu", "Pričaš o nametanju standarda lepote i onda se pravdaš zbog loše fotografije postavljajući nerealan standard lepote" i "Tebi treba pomoć" samo su neki od komentara.