bura u najavi

SKANDALOZNO? Megan Markl upotrebila poseban i UVREDLJIV naziv za kraljevsku porodicu, a tek da čujete KO GA JE SMISLIO

Veliki intervju Megan Markl i princa Harija ne prestaje da podiže prašinu i buru, a biće emitovan za svega par dana. Svaka reč u najavi intervjua pažljivo se tumači, a ni najmanji detalji javnosti ne promiču!

foto: Profimedia

Megan je u najavi intervjua upotrebila reč firma (The Firm), pa njome oslovila kraljevsku porodicu, što je, uostalom, i njena porodica, čiji je donedavno bila deo u svakom smislu.

 

Inače, ovaj naziv firma kroz istoriju se koristio da bi implicirao tamnu stranu članova kraljevske porodice Vindzor, pa je zato ovakvo javno istupanje i upotreba baš ovog naziva podigla još veću buru.

 

"Ne znam kako mogu nakon svega očekivati da i dalje ćutim ako u Firmi i dalje postoji neko ko aktivno širi laži o nama", govori rekla je Megan kada ju je u intervjuu Opra Vinfri pitala šta misli kako će se osećati kraljevska porodica kad čuju šta ima da kaže o njima.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

 

Zapravo, naziv firma prvi put je upotrebio upravo princ Filip! Smatra se da je spomenuo ovo nakon venčanja sa Elizabetom, pre nego što je ona postala kraljica.