prelepo

NAJVEĆE ZAVODNICE MOGU DA UČE OD NJE: Kraljica Leticija od Španije u šik haljini koja će vam se danima motati po mislima

Supruga španskog kralja Felipea ponovo je odabrala komad koji je odličan primer poslovnog stila koji je izdvaja, ali odiše seksepilom kakav nije uobičajen u ovakvim kombinacijama

foto: Profimedia

Kralj Felipe VI i kraljica Leticija prisustvovali su prošle sedmice otvaranju Muzeja savremenih umetnosti "Helga de Alvear" u Kaseresu, na zapadu Španije.


Supruga španskog kralja ponovo je našla u centru pažnje medija, a razlog je, očekivano, njen modni odabir — ovog puta izbor je pao na midi-haljinu od tvida s potpisom Felipea Varele.

 

U pitanju je očaravajući model bele boje čiji gornji deo ima suptilno kopčanje, krase ga interesantni džepovi, sitni reveri, a tu je i tanak crni kaiš koji naglašava struk. Zanimljivo, Leticija nosi ovu haljinu već drugi put, a prvobitno smo je na njoj videli 2018. godine u Nju Orleansu, takođe prilikom posete jednom muzeju.

 

Španska kraljica mudro je kombinovala ovaj efektan i šik komad s klasičnim crnim salonkama i crnom mini-tašnom s tankim lancem, a sve vreme je, kao i obično, nosila zaštitnu masku. I ovog puta je od nakita nosila samo svoj zaštitni znak u vidu zlatnog prstena koji potpisuje Karen Holam i decentnih minđuša.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia