oprezan

VRLO SOFISTICIRANI, POMALO ZASTRAŠUJUĆI: Tom Kruz kupio robote da bi održavali distancu između ljudi

Nakon što je dvaput, verovali ili ne, vikao na ljude na snimanju novog nastavka Nemoguće misije zbog nepridržavanja mera zaštite tokom pandemije, preduzeo je još ozbiljnije korake

foto: Profimedia, Profimedia

Holivudski glumac Tom Kruz (58) kupio je dva robota čiji je "posao" da sprele eventualno širenje virusa korona na setu u Londonu.


Oni navodno tokom snimanja novog dela franšize Nemoguća misija patroliraju i u svakom trenutku mogu bilo koga da testiraju na virus, a nije poznato koliko je glumac novca odvojio za ovaj luksuz.

 

 

Roboti su vrlo sofisticirani i pomalo zastrašujući. Podsećaju na Terminatora, ali ne toliko nasilnog. S druge strane, Tom je srećan što uopšte snima Nemoguću misiju, cela ekipa se trudi da završe film – kažu izvori za medije sa seta.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia


Kruz je, inače, vrlo oprezan, pa je ušao u sukob sa svojim saradnicima zbog kršenja propisanih epidemioloških mera najmanje dva puta. Film se trenutno snima u Velikoj Britaniji, a ranije je sniman u Italiji i Norveškoj, dok je uz jednom trenutku nastavak snimanja bio neizvestan zbog brojnih odlaganja i činjenice da je jesenas 12 učesnika bilo zaraženo virusom korona.