foto

LUDO SU SE VOLELI, A ONDA BILI NA IVICI TUŽBE! Ovaj poznati biznismen je bio velika ljubav Ane Nikolić pre Raste

Atraktivna pevačica oduvek je privlačila pažnju svojim ljubavnim izborima

foto: M.M./ATAImages

Ana Nikolić često ističe da je njena najveća ljubav bio njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta, s kojim je dobila ćerkicu Taru.


Ona ni svoje ranije veze nije krila, pa su mediji uglavnom uspevali da dođu do informacije ko ljubi lepu Paraćinku, a jedna od njenih velikih ljubavi bio je Matija Ćirković, srpski biznismen koji živi na relaciji Beograd - Berlin.

 

On je domaćoj javnosti bio poznat po vezama poznatim damama, među kojima je još i Nikolina Pišek. Ana i on navodno su bili ludo zaljubljeni jedno u drugo, a potom se rastali, nakon čega je Ćirković poklonio svojoj bivšoj pesmu "Džukelo", jedan od njenih najvećih hitova. Međutim, ona je kasnije bila razlog za pogoršanje njihovog odnosa...

 


Tačno je da sam tu kompoziciju kupio od Bojana Vasića i poklonio je Ani. Pošto smo ubrzo potom raskinuli, pesma je ostala kod mene i tek nedavno me je Ana nazvala i zatražila da je uvrsti na novi album. Rekao sam joj da ću joj pesmu pokloniti, ali da zauzvrat javno to spomene, što nijednom nije učinila. Razmišljam da je u dogovoru s Bojanom tužim i zabranim izvođenje "Džukele" — izjavio je on jednom prilikom za domaće medije.