svi detalji

NEĆE GA NI VIDETI DO AVGUSTA: Mirka Vasiljević otkrila zbog čega se deca i ona NISU VRATILI sa Vujadinom na Kipar

Lepa glumica progovorila je i o Vujadinovom zdravstvenom stanju nakon navoda da je po drugi put zaražen virusom korona.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mirka Vasiljević rekla je da se ona i njena porodica osećaju odlično i da njenog supruga Vujadina koji je sada na Kipru sledeće nedelje očekuje povratak ekipi.

Trebalo je i ja da odem za njim na Kipar, ali ostala sam malo duže kako bi deca još malo uživala sa našim porodicama. Međutim, u međuvremenu je Srbija ponovo dospela na „crnu listu“ zemalja, tako da do avgusta ne verujem da ćemo moći da odemo. Nadamo se da ćemo u avgustu biti svi sa Vujadinom – rekla je glumica u emisiji "Kec na jedanaest".

Na pitanje da li su tačni navodi da je Vujadin koji je inače već preležao virus korona ponovo pozitivan na ovaj virus, Mirka kaže da je na Kipar stigao sa dva negativna testa, kako nalažu propisi, i da je sve u najboljem redu.

Bogu hvala, Vujadin je odlično, ali sada jeste kod kuće jer smo za njih rizična zemlja, pa je preventivno kod kuće kako bi zaštitio i sebe i druge. Ali, sledeće nedelje priključuje se ekipi. Trenirao je ovih dana kod kuće i sledeće nedelje nastavljaju tamo gde su stali u martu kada je prvenstvo prekinuto.

Mirka je priznala i da se ove situacije upravo najviše i plašila dok su bili na Kipru, a ovde na snazi bila vanredna situacija.

Vujadin je imao prvenstvo, deca su išla u školu i tamo je od početka bila dosta drugačija situacija nego ovde, povoljnija. Kada je došao trenutak da se vratimo u Srbiju strahovala sam od ove situacije – da ćemo biti razdvojeni. Kada ne radim, najviše volim da smo svi zajedno, jer je porodica najveća radost.

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Sonja Spasić
FOTO: Sonja Spasić
FOTO: Damir Dervišagić

 

Kada je reč o periodu dok je Vujadin bio pozitivan, Mirka kaže da, srećom, niko iz njihove porodice nije imao nikakve tegobe.

Nikakve simptome nismo imali i bili smo u izolaciji jer smo odgovorni i prema sebi samima i prema drugima. Inače pijemo vitamine, ali smo tada pojačali dozu. Uzimali smo suplemente vitamina C i D, cinka, selena, ali smo se trudili i da se zdravo hranimo i da dosta spavamo. Svakog jutra na prazan stomak pili smo toplu limunadu na prazan stomak svi, i mi i deca, i dosta toplih napitaka uopšte, što i dalje radimo. Verujte da mi uopšte nije bilo važno šta će da pokaže test, već da mi budemo dobro – da nam pluća i krvna slika budu kako treba. Moramo da razmišljamo pozitivno jer će možda i ta naša dobra energija pobediti sve ovo u čemu se nalazimo – rekla je Mirka za K1.