uhvaćeni!

UVREDE NA NJEN RAČUN NE PRESTAJU DA SE NIŽU: Lepa glumica rastavila JOŠ JEDAN poznati par? (FOTO)

Nakon što se jedan od najpopularnijih parova na planeti rastao, kako se pisalo, zbog nje, sada je glumica viđena s mladim glumcem...

foto: Instagram

Atraktivna Eiza Gonzales vredno radi i igrala je i u serijama i u filmovima, ali je njeno ime najpoznatije zbog veze s glumcem Džošom Damelom. Iako je ovaj par viđen u javnosti tek nakon što se Džoš razveo od pevačice Fergi, dugo se spekulisalo da je Damel prevario suprugu s glumicom, zbog čega je Eiza Gonzales morala da se suoči s neprijatnim komentarima na društvenim mrežama, a mnogi je nazivaju rasturačicom braka.

 

foto: Profimedia

Njenoj reputaciji neće pomoći novi detalji o njenom privatnom životu koji su se pojavili u medijima.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

 

 

Naime, veza s Damelom nije potrajala, a Eiza je ovih dana viđena kako se u svojoj domovini Meksiku na plaži ljubi s glumcem Timotijem Šalameom.

 

 

Problem je, međutim, to što je on donedavno bio u vezi s Lili Rouz Dep, glumicom, manekenkom i ćerkom Džonija Depa, a njihova ljubav privukla je mnogo pažnje, naročito mlađih fanova. Zbog svega toga, na Tviteru se mogu pročitati komentari da je Eiza ponovo stala na put jedne ljubavi, a fanovi Lili Rouz idu veoma daleko, pa nižu uvrede na njen račun.