DUGO NISTE VIDELI NIŠTA ROMANTIČNIJE

VENČANICA ZA PRINCEZE, POLJUBAC ZA PAMĆENJE: Evo kako su Nikolina Kovač i Saša Kapor čestitali jedno drugom godišnjicu

Jedan od najšarmantnijih parova na javnoj sceni danas slavi

foto: Damir Dervišagić

Popularni pevači Nikolina Kovač i Saša Kapor venčali su se u maju 2013. godine posle oko godinu dana zabavljanja, a mediji su pisali da se par zavetovao na večnu ljubav u tajnosti, nekoliko dana pre nego što je njihov sinčić Nikolaj došao na svet.


Jedan od najskladnijih parova na estradi upriličio je crkveno venčanje i proslavu svoje ljubavi tačno godinu dana kasnije u crkvi Svetog Vasilija, a najviše pažnje na društvenim mrežama privukao je Nikolinin fenomenalan izbor haljine.

 

Ipak, ono što je obeležilo ovaj dan svakako je beskrajna ljubav koja je u njihovim očima bila očigledna tada, ali ništa drugačije nije ni danas.


Pevačica se, povodom godišnjice njihove ljubavi, oglasila na društvenoj mreži Instagram i podelila fotografiju nastalu na njihovom crkvenom venčanju.

 


Nije bilo savršeno, nije bilo idealno, ali ja bih opet sve ponovo, jer ljubav je to. Naših osam godina – napisala je lepa Nikolina.


Na sličan način i Saša je svojoj supruzi čestitao ovaj važan datum.

 


Hvala ti što me voliš onakvog kakav zaista jesam. Hvala ti što sam zbog tebe postao bolja osoba. Hvala ti za naša dva anđjela i hvala ti što sam pored tebe spoznao šta je porodica i prava i iskrena ljubav ... Osam godina – poručio je iz srca pevač.