šta biste vi odgovorili?

"U TOME IMA I CRNOG I BELOG": Ana Štajdohar otkrila kako joj prolaze dani u izolaciji i svima postavila VAŽNO pitanje

Nije sve crno!

foto: Marina Lopičić

Popularna pevačica Ana Šajdohar podelila je s obožavaocima na društvenoj mreži Instagra kako izgleda njena svakodnevica tokom pandemije virusa korona.


Dragi moji, ne znam kako provodite dane. Nadam se da ste dobro. Ja ovih dana kuvam, perem tone veša (Bože, nikad kraja!), radim jogu, kuvam, gledam crtaće s decom, komponujem, kuvam, spavam, raspremam po kući, čitam knjigu, e ,da, i kuvam. Mogu vam reći da mi prija to što se život usporio. Prija mi što se ovih dana ne budim uz misao: “Šta sve danas treba da uradim? Jaooo, kasnim!” Elem, nije lep period, moramo da razumemo ozbiljnost situacije i da budemo odgovorni i prema sebi i prema drugima – napisala je pevačica.

 


Ipak, ona je napomenula da treba pronaći nešto pozitivno čak i u ovako teškim trenucima.

 


Ali u tom crnom ima i belog. Iskoristite vreme na sve ono za sta inace vremena nema. Probajte da nađete način da užvate onoliko koliko naša planeta trenutno uživa odmarajući se od nas – poručila je ona.


Anu je zanimalo i jesu li njeni obožavaoci pronaći nešto dobro u trenutnoj situaciji.


Nego šta je vaše "belo" u crnom periodu? Kako ste? – pitala je ona, a njeni pratioci složili su se s njom i otkrili da sada imaju vremena za generalno češćenje kuće, vraćanje nekim starim i zaboravljenim hobijima, svoje najmilije...