jezive optužbe

ODSEKLA MU PRST, VARALA GA NA SVAKOM KORAKU? Šokantan obrt u drami Džonija Depa i Amber Herd, upleteni POZNATI FRAJERI!

Pre četiri godine, na proleće 2016, svet je potresala porodična drama američkih glumaca Džonija Depa i Amber Herd, koji su se razvodili nakon šokantnih optužbi.

foto: Profimedia

Glumica je pokazala modrice i tvrdila da su nastale nakon što ju je suprug pretukao i iznela detalje o dugotrajnom zlostavljanju koje je trpela. Svetska javnost pratila je slučaj jednog od najcenjenijih glumaca današnjice s nevericom, a on se i te kako odrazio na Depov život: ne samo što se razveo, nego je ostao bez brojnih uloga i reputacija mu je trajno uništena. Četiri godine kasnije, novi skandal je isplivao na površinu.

 

Nakon što je Amber Herd na sudu dobila odštetu od sedam miliona dolara, koje je uplatila u humanitarne svrhe, Dep je najavio se da će i on sam podneti tužbu protiv nje i da je on taj koji je trpeo nasilje, što niko nije shvatio ozbiljno. Na jesen 2019. godine, glumac je zaista to učinio, a tražio je da mu bivša supruga isplati čak 50 miliona dolara. Ovih dana pojavljuju se detalji koje Džoni Dep planira da iskoristi kao dokaz na sudu i javnost je, najblaže rečeno, šokirana.

 

Pre nekoliko dana, na internetu su se pojavili audio-snimci razgovora između bivših supružnika, u kojima Amber otvoreno priča o tome kako je vršila nasilje nad Džonijem, a više o tome možete pročitati OVDE. Ona naglašava da ga udarala već gađala, a može se čuti i omalovažavanje i vređanje.

 

Pre izvesnog vremena, Dejli mejl je preneo da Džoni Dep tvrdi da ga je Amber jednom prilikom gađala flašama, pri čemu se jedna od njih rasprsla kad je pala na mermerni pod, a delić koji je odskočio odsekao je deo vrha njegovog prsta na ruci.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

 

On tvrdi i da je posledica ovog napada to što je morao da ode na nekoliko operacija i da je imao bakteriju MRSA triput, zbog čega je umalo izgubio život — dodaje ovaj portal.

 

Navodno, napad se dogodio jer je glumac tražio Herdovoj da potpiše predbračni ugovor, a Amber je na sudu izjavila da je Džoni odsekao vrh prsta dok je bio „pijan i na ekstaziju“ i ljut jer je mislio da ga vara s glumcem Bilijem Bobom Torntonom.

 

To nije sve — na internetu se nedavno pojavila fotografija koja je navodno nastala u Australiji 2015. godine i na kojoj se vidi muškarac koji liči na Džonija Depa. Kako tvrdi portal The Blast, ona prikazuje glumca u bolnici nakon jednog Amberinog nasrtaja, kada je navodno ugasila cigaretu na njegovom obrazu.

 

foto: Profimedia

Obožavaoci Džonija Depa ovih dana na društvenim mrežama, naročito Tviteru, heštegom #JusticeForJohnnyDepp („Pravda za Džonija Depa“) zahtevaju da se mediji više bave ovim optužbama i novim dokazima, s obzirom na to da su isto činili kada je glumac bio proglašen za nasilnika. Oni svakodnevno podsećaju na detalje iz prošlosti poznatog para, pa se sve češće pojavljuju stare vesti. Jedna od njih je i ona da je Amber navodno uplovila u vezu s Ilonom Maskom dok je još bila u braku sa Džonijem Depom, a navodno je radnik obezbeđenja u zgradi u kojoj je par živeo pred sudom izjavio da je vlasnik „Tesle“ nekoliko puta sedmično kada Dep nije bio kod kuće posećivao Amber i ostajao cele noći.

 

Predstavnici za štampu Ilona Maska demantovali su ove navode u martu prošle godine, nakon što je Džoni prvi put optužio bivšu suprugu za preljubu.

 

Ilon i Amber se nisu viđali do maja 2016, a čak i tad retko. Njihova veza postala je romantična nešto kasnije — istakao je Maskov PR.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

 

On nije jedini poznati frajer s kojim je Herdova navodno bila bliska: u ovaj neprijatan slučaj upleten je i glumac Džejms Franko. On je snimljen kako se vozi liftom s Amber Herd 2016. godine, dan nakon što je glumica, kako je tvrdila, doživela brutalan napad od strane Depa. Džoni Dep i njegov advokat pozvali su Franka da svedoči na sudu i otkrije kako je Amber izgledala i je li imala tada modrice koje je pokazala na fotografijama. Franko navodno želi da svedoči, ali samo uz garanciju da njegova izjava neće biti dostupna javnosti. On je navodno živeo u istoj zgradi s poznatim parom, a fanovi Džonija Depa tvrde da je Džejms Franko video Amber bez modrica i ćutao tri godine jer je i on bio njen ljubavnik.

 

foto: Profimedia

Franko i Herdova na snimku izgledaju svesno toga gde se kamera nalazi i očigledno se trude da ih ne snimi i kriju lica, a u jednom trenutku se glumac naginje prema Amber i tiho pričaju. Izašli su iz lifta zajedno — na spratu na kojem se nalazio samo Depov pentahus.

 

Zainteresovani smo da Džejms Franko i Ilon Mask budu ključni svedoci jer imamo dokaze da su oni osobe koje su videle lice Amber Herd u danima i noćima između kojih ona tvrdi da ju je gospodin Dep udario u lice, 21. maja, kao i kada je otišla na sud s nacrtanim modricama da bi dobila privremenu zabranu prilaska 27. maja — izjavio je advokat Džonija Depa Adam Voldman.