neprijatna scena

PROŠAO JE PORED NJE KAO DA JE NEVIDLJIVA: Bred Pit POTPUNO IGNORISAO lepu glumicu na crvenom tepihu

Iako je poznat kao veliki džentlmen i jedan od društvenijih glumaca, Bred Pit ovog puta nije pokazao nijednu od tih osobina.

foto: Profimedia

Bred Pit (56) našao se među nominovanima za Oskara ove godine, i to za sporednu ulogu u Tarantinovom filmu „Bilo jednom u Holivudu“, pa je dobio pozivnicu za predoskarovsko druženje svih nominovanih.

 

Veliki broj glumaca i filmadžija okupio se u jednoj svečanoj sali losanđeleskog hotela Holivud kako bi se družio i pozirao za grupnu fotografiju, a tu je bila i Rene Zelveger (50), koja se ove godine nada Oskaru za glavnu žensku ulogu u filmu „Džudi“.

 

 

Pre samog događaja, poznati su, kao i obično, pozirali na crvenom tepihu, kada se dogodila prilično neprijatna situacija — iako su stajali manje od metar jednog pored drugog, Bred ničim nije pokazivao da primećuje Rene i prošao je pored nje bez pozdrava!

 

 

Američka javnost prilično je šokirana ovakvim Pitovim ponašanjem, pa danas pokušavaju da utvrde da li glumac nije video koleginicu ili ju je namerno ignorisao.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

 

Glumica je, uprkog ovoj neprijatnosti, ostala nasmejana i ubrzo je počela da ćaska s koleginicom Šarliz Teron (44), za koju se početkom 2019. godine šuškalo da je u vezi s Bredom, što je ona najoštrije demantovala.