gotovo da je prošlo neprimećeno

NIJE BILA ZADOVOLJNA HARIJEVIM IZBOROM: Megan Markl redizajnirala svoj verenički prsten, evo šta je sve promenila (FOTO)

Iako je sam princ Hari dizajnirao prsten kojim je zaprosio svoju izabranicu, ona je odlučila da promeni njegov veći deo i prilagodi ga svom ukusu.

foto: Profimedia

U svetlu Harijevog i Meganinog nedavnog povlačenja iz reda „viših“ članova kraljevske porodice, britanski mediji već danima pišu maltene samo o vojvodi i vojvotkinji od Saseksa. Par je na meti detaljnih analiza, a pojedini portali angažovali su čak i psihologe i stručnjake za ljubavne veze kako bi utvrdili šta se odvija iza zatvorenih vrata poznatog para.

 

Tako su se pojedini novinari setili vesti koja je prošle godine prošla maltene nezapaženo — da je Megan Markl promenila izgled prstena kojim ju je princ Hari verio.

 

 

Tokom tradicionalne svečanosti pod nazivom Pozdrav bojama, koji izvode pukovi britanske vojske i vojski Komonvelta, pojedini su primetili da verenički prsten vojvotkinje od Saseksa izgleda drugačije nego ranije. On od tada ima tzv. micro pavé tehniku, više nije od klasičnog žutog zlata, a mediji napominju da ne mogu da utvrde da li su vršene neke promene na dijamantima koji ga krase.

 

 

 

Kada je Megan Markl prvi put pokazala svoj verenički prsten, u novembru 2017. godine, tokom zvanične objave veridbe, ovaj dragoceni komad nakita privukao je mnogo pažnje.

 

Princ Hari ga je napravio u saradnji s kompanijom Cleave & Company, a odabrao je upravo žuto zlato jer je ono Meganino omiljeno. Centralni i najkrupniji dijamant potiče iz Bocvane, gde je par uživao u posebnim trenucima na samom početku veze, a dva manja dijamanta su deo privatne kolekcije Harijeve majke princeze Dajane.

 

Nije poznato zbog čega je Marklova odlučila da promeni osnovni deo prstena, a ona se tim povodom nije oglašavala. Dok mnogim Britancima smeta ovakav postupak vojvotkinje, mnogi podsećaju da je sa svojim vereničkim prstenom isto učinila i pokojna ledi Dajana.