nova ljubav, nova ona

UZ NOVOG DEČKA IZGLEDA ZAVODLJIVIJE NEGO IKAD: Važila je za maleroznu u ljubavi, a čini se da ju je sad POGLEDALA SREĆA

41-godišnja pevačica službeno je potvrdila njihovu vezu nakon dodele Zlatnih globusa...

foto: Profimedia

Lepa pevačica koja se proslavila u ženskom bendu Pusiket dols, Nikol Šerzinger, našla je novu ljubav i izgleda srećnije nego ikad! Naime, krajem prošle godine počeli su da je povezuju sa 7 godina mlađim Tomom Evansom, a veza je bila potvrđena kada su viđeni kako razmenjuju strasne poljupce u Londonu. Pre toga je Evans viđen na nastupu Pusiket dols

 

41-godišnja pevačica službeno je potvrdila njihovu vezu nakon dodele Zlatnih globusa, gde se pojavila sa Tomom. Poslednje Nikolino pojavljivanje izazvalo je veliku pažnju javnosti jer je istakla svoje obline u vrlo provokativnom izdanju! Naime, Nikol se pojavila na FOX Winter TCA 2020 All Star žurki u kratkom topu i širokim pantalonama u istoj boji, a čitav stajling je zaokružila puštenom talasastom kosom i zlatnim minđušama.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

 

Ta noć se nije tu završila, jer je Nikol malo kasnije preko ramena prebacila kaput, uzela svoju klač torbicu i, držeći se za ruke sa Tomom, otišla na večeru.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

 

Podsetimo, Nikol nije imala mnogo sreće u ljubavi. Bila je u vezi sa Luisom Hamiltonom, koja je trala 7 godina, a navodno su raskinuli jer vozač Formule 1 nije želeo da se oženi. Potom, bila je u vezi sa teniserom Grigorom Dimitrovim, a višegodišnju vezu su prekinuli iz nepoznatih razloga. Ostaje da se vidi da li je Tom baš onaj pravi za nju!