MALI MODNI SAVETI

OBOŽAVAJU IH DOTERANE I MODERNE DAME: 10 modnih favorita za svaki ženski garderober

Iako deluje da su uvek posebno inovativne i stalno skockane, trik trendseterki je da ulažu u "bezvremenske" komade garderobe - i uvek im uspeva da izgledaju savršeno!

foto: Shutterstock

1. Majica s grafičkim printom

 

Bićete potpuno stajliš u najjednostavnijim farmericama i majici sa grafičkim printom. Kada poželite malo da "podignete" kombinaciju, samo još ponesite i blejzer i spremni ste!

 

 

2. Statement minđuše

 

Elegantne minđuše su bezvremenski komad koji će vam uvek biti od koristi u kolekciji. Svaka elegantna kombinacija zaslužuje da bude zaokružena jednim ovakvim komadom, a upravo su to statement minđuše.

 



3. Zvonaste nogavice

 

Ove nogavice postale su detalj koji može i najjednostavniji autfit pretvoriti u super statement look! Pantalone sa zvonastim nogavicama postale su glavni trend brojnih high-street brendova, a nose se u svim dnevnim i večernjim prilikama. One još i izdužuju figuru vizuelno, zbog čega ih mnoge dame vole.

 



4. Čizme od brušene kože

 

Cipele ili čizme od brušene kože, uz elegantnu tanku petu, komad su koji je svake sezone modni must-have! Klasične su i bezvremenske, zbog čgga su dobra investicija u svako doba godine. 

 



5. Kaput boje kamilje dlake

 

Blejzer ili kaput boje kamilje dlake je esencijalni deo svake ženske garderobe jer se nosi uz sve kombinacije i zato što ostavlja luksuzan izgled.

 

 

6. Crvena torba

 

Znamo da je crna klasična, ali crvena torbica će razbiti monotone kombinacije i pretvoriti naizgled "običnu" kombinaciju u onu vrednu pažnje.

 


7. Klasične farmerice

 

Zašto? Vrlo jednostavno: jer su večne! 

 


8. Bele patike

 

Bele kožne patike već su nekoliko sezona favorit brojnih IT cura, udobne su, elegantne i stajliš.

 

 

9. Klasična košulja

 

Košulja je komad koji se uvek smatra klasičnom elegancijom i baš nikada ne možete pogrešiti s njom. U kombinaciji s famerkama, pantalonama ili suknjom - trendseterke jako dobro znaju koja je moć dobre košulje!

 



10. Rolka

 

U hladnim mesecima, rolka je komad koji uspešno može zameniti sve elegantne košulje ili topove u kojima vam je možda prehladno. Savršena je za slojevite kombinacije, ali i uz jednostavne farmerke i dobar kaput.