dopada li se vama?

NOVA GODINA, NOVI PROMAŠAJ: Džej Lo PONOVO u katastrofalnom izdanju, a za sve je kriv OVAJ komad (FOTO)

Pre nekoliko dana, pevačica i glumica viđena je u farmerkama koje su na društvenim mrežama proglašene najružnijim modelom na svetu, ali juče je ponela još lošije.

foto: Profimedia

Objektivno, šik odevna kombinacija, realno — modni promašaj!

 

Tako bi se mogo opisati nesvakidašnji spoj u kojem je Džej Lo viđena prvog dana 2020. godine, dok je s decom uživala u šopingu.

 

Slavna pevačica i glumica sa svojom ćerkom Emom i dvema ćerkama svog verenika Aleksa Rodrigeza obilazila je losanđeleske prodavnice u beloj majici vezanoj tako da pokazuje njen savršeno izvajan stomak, a kombinovala ga je sa strukiranim crnim blejzerom i pantalonama od svetlog džinsa. Dodajte tome i trendi cipele i imate fenomenalan izgled, pomislili biste. Međutim, njen izbor farmerki učinio je ovu kombinaciju modnom katastrofom, pišu modni portali.

 

 

Dženifer je, naime, ponela vrećaste pantalone, za koje je poznato da joj ne stoje najbolje, budući da pevačica nije preterano visoka. Zato joj ovakvi modeli vizuelno dodatno skraćuju figuru, a uz to je reč o komadu koji nije ni preterano atraktivan, već izgleda kao nešto što je Lopezovoj ostalo u ormanu od pre nekoliko sezona.

 

 

Šta vi mislite o ovoj odevnoj kombinaciji?