budite uvek primećene

KLJUČNI ODEVNI KOMADI KOJI ĆE VAS IZDVOJITI IZ MASE: Modni saveti za najhladnije zimske dane

I zima je pogodna za perfektan i primećen stajling kada pratite dobre modne savete!

foto: Shutterstock

Puffer jakna

 

Puf jakne su su i ove zime vrlo trendi. Tople, mekane i udobne - od sada dolaze i u različitim bojama i razigranim nijansama koje podižu svaku kombinaciju. S obzirom na to da jakna, odnosno kaput, čini većinu zimskog autfita, ovo je uvek najbolja investicija.

 


 

Zabavne pantalone

 

Umesto haljina (koje zahtevaju i guste najlonke), ove zime se poigrajte sa superzabavnim pantalonama koje će tako dobro doći za sve društvene prilike. Možete ih nositi i po danu i po noći i kombinovati sa cipelama na petu, ali i ravnim čizmama. Od materijala, nama se najviše sviđaju bogate tkanine koje su pravi statement, poput baršuna ili kože.

 



Nova generacija zimskih čizama

 

Lepe, elegantne, visoke - u raznim bojama. Visoke čizme ove su zime veliki hit i, naravno, tople su. Još ako imaju blok petu, lako ćete u njima i hodati.

 



Okruglo

 

Klasične okrugle minđiše idu uz sve u ormaru. Od haljina pa sve do džempera, nosićete ih uz svaki autfit koji zamislite, a uz to su i jako praktične tokom zimskih meseci. Kad sakrijemo svaki delić kože pod nekoliko slojeva materijala, minđuše su praktično jedini nakit koji iko može videti na nama.

 


Šarene mikrotorbice

 

Osim činjenice da ih je prilično jednostavno kombinovati, mini-torbice su odličan način kako se napokon rešiti viška stvari. Šta je najbolje kod njih? Apsolutno su zabavne i totalno razigraju svaki zimski autfit.

 



Statement džemper

 

Balon-rukavi, otvorena ramena, mašnice na rukavima - džemperi koji privlače poglede najbolja su investicija i modni odabir s kojim ne možete pogrešiti. Svoj obični, jednostavni pulover zamenite jednim statement komadom - i nikada neće dosaditi.