tehnika koja će promeniti sve

Metoda u koju se mnogi kunu: Evo kako čašom vode rešite brojne probleme i ispunite svoje najveće želje

0
Popularna tehnika pod nazivom "čaša vode" veoma je popularna u svetu, a čak je i naučno dokazano da voda ima "pamćenje".

 

foto: Shutterstock

Tehnika „Čaša vode“ Hoze Silva:

 

Pre nego što pođete na spavanje, naspite vodu u čašu.

Sada bitan momenat: potrebno je u sebi ili naglas formulisati svoj zahtev. Obavezno ga formulišite precizno. Izbegavajte neodređenost, samo konkretnost. Ne koristite rečcu "ne".

Na primer, pitanje: "Zašto ja ne mogu pronaći novac za putovanje u inostranstvo?" – nije dobro.

Ispravno bi bilo: "Na koji način da dobijem novac za putovanje u Pariz". Ovo je primer preciznog, i apsolutno konkretnog pitanja.

Ili: "Sada tražim rešenje problema kako maksimalno brzo i lako da ostavim cigarete?" ili "Koje je, za mene, najpovoljnije rešenje problema kupovine stana (automobila..)?" ili "Kako brzo i lako da pronađem posao sa platom od 500 evra?" ili "Kako da rešim problem (taj i taj) sa svojim suprugom (ćerkom, sinom)" itd.

 

Uzmite čašu vode u ruke, skoncentrišite se, zatvorite oči, pridignuvši očne jabučice malo gore, i popijte pola čaše vode, ponavljajući, pri tome, u sebi: "To je sve što je potrebno da uradim za rešavanje mog problema".

 

Preostalu polovinu čaše vode poklopite, i idite mirno na spavanje. Ujutro popijte preostalu vodu, zatvorenih, i na gore podignutih očiju. Obavezno ponovite svoje pitanje (nemojte menjati redosled reči), koje ste postavili prethodno veče i frazu u mislima "To je sve što je potrebno da uradim za rešavanje mog problema".

 

makonda-tracker