"sladoled mi je slaba tačka"

Svaki dan počinje ISTIM napitkom: Ishrana Nine Seničar zahvaljujući kojoj ima besprekornu liniju

0

Glumica, voditeljka i manekenka Nina Seničar otkrila je zašto nikada nema napade gladi ni problem sa viškom kilograma.

Nina Seničar svakodnevno vežba, a oduvek se trudi da se hrani zdravo.
Nina Seničar svakodnevno vežba, a oduvek se trudi da se hrani zdravo.foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Srpka manekenka, glumica i voditeljka Nina Seničar (38) je svoju karijeru počela još 2009. godine u Italiji, gde je i studirala,a tek nakon toga je počela da radi i u Srbiji.

 

Glumila je u nekoliko holivudskih ostvarenja poput "Leptir" i "Podivljali", vodila je poznate srpske televizijske formate "Tvoje lice zvuči poznato" i "Ja volim Srbiju", a publika sada može da je gleda u seriji "Popadija", u kojoj igra glavnu ulogu.

 

Otkad se pre 14 godina pojavila na televizijskoj sceni,poznata je po besprekornoj liniji, a gde god da se pojavi uvek dospe u centar pažnje.

 

Budući da već godinama živi u Los Anđelesu, jednom prilikom je za Hello magazin priznala šta joj najviše nedostaje iz Srbije.

Nedostaju mi mamina supa i Dunav. U rodni Novi Sad dolazim tri, četiri puta godišnje, pa nije previše strašno kada me uhvati nostalgija - priznala je lepa Novosađanka.

 

Kada je u Novom Sadu, Nina voli da se "opusti" uz omiljenu večeru

 

Jednom prilikom se na Instagramu našalila i napisala "Kada me pitaju šta jedem za večeru", a ispod je objavila fotografiju na kojoj se vide kulen, kozji sir, hleb, pavlaka, jogurt i kiseli krastavčići.

 

Ovo nije nimalo lagan obrok, ali Nina ovo ne praktikuje često. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Njena ishrana se bazira na zdravim namirnicama, a Nina ističe da misli da je jedna od ključnih stvari zbog kojih nema problema sa sa viškom kilograma to što nikad ne preskače obroke

 

- Svaki dan počinjem smutijem od povrća, koji ima 13 sastojaka. Volim pravu hranu - ribu, jaja, povrće, voće... Dobro jedem tri puta dnevno i ne preskačem obroke, pa zato nikada nemam napade gladi niti potrebu da nešto grickam. Mada, iskreno, otkad sam prešla tridesetu, primećujem da je mnogo teže ostati u top-formi- objasnila je svojevremeno.

 

Doručak pravi sama, ali sve ostalo ostavlja jačem polu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

- Oni bolje kuvaju, pa neću da se mešam! Celog života se trudim da jedem zdravo. Nisam ljubitelj hleba i testenine, volim meso i ribu, a sladoled mi je slaba tačka - izjavila je jednom prilikom Nina za domaće medije.

 

Osim toga što vodi računa o ishrani, Nina svakodnevno vežba

 

- Svakog dana, bez obzira na to gde se nalazim. Treniram čak i kad sam na odmoru. Jednostavno, to je moj način života, nešto što mi daje elan i energiju- 


 

makonda-tracker