24 sata posle amerike

Ekskluzivno na Pickboxu: Treća sezona Starzove serije Moć

0
Nakon američke premijere Dugo iščekivana treća sezona Starzove krimi drame Moć (Power) stiže na Pickbox u ponedeljak, 18.7.
foto: Promo
foto: Promo

Treća, još uzbudljivija sezona Moći donosi nam 10 epizoda u trajanju od jednog sata i jedna je od najiščekivanijih serija sezone.

 

U novoj dinamičnoj sezoni Džejms „Duh“ Patrik (Omari Hardvik) vlasnik je novih noćnih klubova, više nije u narko kartelu i još se više zbližio sa Anđelom (Lela Loren), svojom ljubavlju iz mladih dana koja radi u odeljenju za narkotike i zapravo traga za Duhom da bi ga uhapsila. Ali u trenutku kada se učini da je Džejmsov alter ego Duh samo prošlost koja bledi, dogodiće se nešto što će ga naterati da preuzme odgovornost zbog bekstva od života od kog ne može da se pobegne bez krvi na rukama.

 

Džejmsov otuđeni prijatelj Tomi (Džozef Sikora) ponovo se zbližio sa svojom devojkom Holi, pokušava da uspostavi Lobosovu narko organizaciju, ali njegov glavni zadatak je da ubije svog jučerašnjeg prijatelja Duha.

 

foto: Promo

Duh bi napokon mogao da ima sve što je želeo, ali duhovi starog života će se pojaviti i početi da ga progone.

 

Autorka i izvršna producentkinja serije je Kortni A. Kemp. Kertis Fifti Sent Džekson, Mark Kenton, Rendel Emet i Gari Lenon su izvršni producenti.

Nemojte da oklevate, nego odmah pogledajte obe sezone serije Moć na Pickboxu i pripremite se za još uzbudljivije nove epizode treće sezone koje će na Pickbox pristizati ponedeljkom u 21 sat.

 

 

makonda-tracker