pROČITAJTE

Sa njom ste gledali VREMENSKU PROGNOZU, a sada: Katarina Lazarević postaje NOVO lice Hepi televizije (FOTO)

0

Osvajala je svojevremeno, sve svojom šarmantnom vremenskom prognozom na B92, a, danas, Katarina Lazarević sada Petrović, popela se nekoliko stepenika više, postala je do jata voditeljski Hepi televizije.  

Katarina Petrović
Katarina Petrovićfoto: promo

Kao poznato tv lice, oplemeniće emisije ”Posle ručka” i “Jutarnji program”, ali je, sasvim izvesno, da će za ovog profesionalca, biti prostora I za neke informativne emisije, koje se tek pripremaju na Srećnoj televiziji.

Potpuno sam promenila način života. Započela sam ga sa čovekom s kojim sada gradim budućnost. Vratila sam se u svoj rodni grad jer smo i Đorđe i ja dobili primamljive ponude koje će uticati na naš profesionalni i intelektualni razvoj.

Ima li istine u tome da nikad ne prestaje ljubav prema malom ekranu?

Mislila sam da ću se povući sa televizije, međutim, ko se jednom inficira televizijom ima veliki problem da se te ljubavi i odrekne. Često su me i gledaoci pitali za povratak, pozivali me…

Zbog čega je izbor bas Hepi televizija?

Sa novim životnim ulogama promenio se i moj ritam i senzibilitet. Već 14 godina se bavim novinarstvom i mislim da je vreme dokazivanja prošlo, sada ću to stečeno znanje da primenim. Emisija “Posle ručka” me je privukla. Smatram da je ovakav format baš ono što mi je trenutno potrebno da bih se osećala zadovoljno i profesionalno ispunjeno. Vanju Bulića izuzetno cenim i oduvek sam sa njim imala prijatnu komunikaciju, njegova mudrost i moja energija lepo uklopiti.

Da li je izazovniji rad ispred kamera ili na terenu?

Volim da stvaram i budem kreativna tako da mi je svejedno na koji način. Bitan je proizvod, odnosno plod mog rada. Ispred kamera se osećam lepo i prirodno, a na terenu imam snalažljivost i ističem svoj vetropirasti duh i iskrenu radost koja je moj pokretač i izvor energije.

S ovog mesta, gde si sada, koji su najbliži planovi?

Imam mnogo planova, ali, kako se pokazalo do sada, možemo planirati, nadajući se da će okolnosti ići u tom smeru, ili će nas novi moment kanalisati kako dalje.Pre samo mesec dana smo živeli u Novom Pazaru i planirali da leto provodimo na Goliji i Kopaoniku, ali, eto nas sad u prestonici.Uselili smo se na brzinu u naše novo gnezdo, u merama smo, policama, ormarima, cenama bele tehnike i nameštaja. Dok ne stigne ugaona garnitura gledamo tv na improvizovanom ležaju od jastuka I ćebića. Život je prelep kada imaš sa kim da ga lepo živiš.

Ima li istine da će se nova Katarina dobiti i novu autorsku emisju, potpuno različitu od dosadašnjih?

Postoje planovi o potpuno novom formatu na Hepi televiziji, ali i na našim prostorima, a za velike planove i projekte je potrebno vreme. Ne bih da otkrivam o čemu je reč, ali garantujem da će gledaoci biti prijatno iznenađeni, jer, zbog njih mi i postojimo.

 

 

makonda-tracker