ne propustite

SPAMALOT PONOVO U BEOGRADU: Nikola Kojo kao kralj Artur u duhovitoj avanturi 17. decembra pred beogradskom publikom!

0

Nakon gotovo dve godine pauze, duhovita avantura kralja Artura i vitezova okruglog stola u potrazi za Svetim Gralom, mjuzikl „Spamalot“ stiže u veliku salu Kombank dvorane 17. decembra, sa početkom u 20 časova.

foto: promo
foto: promo

Beogradska publika će imati priliku da ponovo uživa u tradicionalnom britanskom humoru, prepoznatljivom pajtonovskom maniru izvrtanja realnosti na komičan i sarkastičan način, ali i fenomenalnoj glumačkoj podeli koju predvodi Nikola Kojo kao kralj Artur.

foto: promo

Mjuzikl "Monty Python's Spamalot" priča o legendarnoj potrazi kralja Artura za Svetim Gralom, gde je Kralj Artur prikazan kao veseo i luckast vladar, u svojoj pustolovini potpomognut od strane svog vernog sluge Petsija i vitezovima okruglog stola, koje na tom putovanju pronalazi. Pitoreskna potraga kroz celo kraljevstvo je zapravo uzbudljiva avantura sa mnoštvom urnebesnih dogodovština.

 

foto: promo

Režiju ove duhovite avanture potpisuje Radoslav Milenković, fantastičnu glumačku ekipu predvodi Nikola Kojo i njegov najverniji pratilac Petsi - Srđan Timarov, dok će vas u ostalim ulogama zabavljati Nikola Đuričko, Dejan Lutkić, Đorđe Stojković, Ivan Marković, Miroljub Turajlija i Jelena Jovičić.

 

Karte su već uveliko u prodaji, na raspolaganju je ostalo još veoma mali broj koji možete kupiti isključivo na biletarnici Kombank dvorane.

 

 

 

makonda-tracker