uskoro sa vama

Perpetuum Jazzile uskoro u Beogradu! Šta nam to donosi ovaj sjajan sastav iz Slovenije!

0

Budite spremni za spektakl. 

foto: Promo
foto: Promo

Perpetuum Jazzile, svetska vokalna grupa je obradila i pesmu "Lepa Vranjanka" i jedva čekaju da je izvedu pred beogradskom publikom 1.decembra u Sava Cenru. 

 

Ova pesma predstavlja jednu od najlepših pesama koja povezuje ljude, nacije, povezuje kontinente. Naša vokalna verzija pesme je povezivanje prekrasnih srpskih tekstova Dragana Tokovića, antičke grčke melodije koja je prvobitno posvećena egipatskoj devojci. Početak našeg izvođenja je u stili bosanske savdalinke, a kasnije se pesma pretvara u začinjenu Dick Daleovu kalifornijsku suf-rock verziju. Jedva čekamo da dođemo u Beograd i da vam se predstavimo u njaboljem izdanju. Sigurni smo da ćete uživati u koncertu, biće to velika zabava i za nas na bini i za publiku. "

-poručuju članovi 

Perpetuum Jazzile je jedna od najspektakularnijih i najvećih vokalnih grupa na svetu koja dolazi iz Slovenije. Kritički hvaljeni, popularni zahvaljujući svojim snažnim ritmom, bogatim harmonijama, pozitivnom energijom, neprevaziđena kreativnost i posebna mešavina različitih žanrova muzike koji reprodukuju samo ljudski glas- folk, pop, džez, gospel, bluz, disk, fank i drugi. 

 

Bogat repertoar ove grupe uključuje jedinstvene vokalne angažmane poznatih svetskih muzičkih dragulja, kao što su Abba, Toto, Daft Pank, Lejdi Gaga i druge muzičke legende. 

 

 

foto: Promo

 

makonda-tracker