Najveća regionalna manifestacija za omladinu

Kiki Lesendrić i Bojan Perić podržali Sportske igre mladih

0
Na terenima Ade Ciganlije održano je državno finale Sportskih igara mladih, najveće regionalne manifestacije za decu i omladinu.
foto: Promo
foto: Promo

Više od 200 finalista okitilo se zlatnim, srebrnim i bronzanim medaljama. Odličja su im uručili predstavnici Ministarstva omladine i sporta, Sekretarijata omladine i sporta grada Beograda, sponzora i prijatelja SIM Srbije, kao i glumac Bojan Perić i frontmen grupe „Piloti“ Zoran Kiki Lesendrić koji su sa oduševljenjem podržali manifestaciju koja odavno važi za najlepšu sportsku priču.

 

Boje Srbije, kao i osnovaca iz naše zemlje na Sportskim igrama mladih u Splitu od 21. do 27. avgusta braniće deca iz Vranja (košarka - dečaci, šah - dečaci, šah - devojčice, stoni tenis - dečaci), Kraljeva (tenis - dečaci, između dve vatre), Kikinde (stoni tenis - devojčice), Požarevca (tenis - devojčice), Radinca (fudbal), Velikog Gradišta (odbojka - dečaci), Sremske Mitrovice (odbojka - devojčice, odbojka na pesku -dečaci), Nove Varoši (odbojka na pesku - devojčice) i Crvenke(rukomet - devojčice), Novog Sada (rukomet -dečaci), Negotin(košarka - devojčice).

makonda-tracker