Poznati na završnoj večeri Radijskog festivala u Teatru

Završno klupsko veče Radijskog festivala 2013 održano je sinoć u prepunom klubu Teatro.
1
1 / 9

Među prvima stigao je premium izvođač radio Pingvina Nemanja Stevanović koji je i otvorio revijalno veče festivala pesmom Ti prelepa ženo. Iako je izostala podrška njegove devojke Jelene koja se razbolela neposredno pred festival, Stevanović je probio led i krajnje profesionalno izveo svoj mini nastup.

Ana Kokić koja se pojavila u crnoj haljini, dubokog dekoltea, pokazala je savršenu liniju, ne skrivajući zadovoljstvo zbog utiska koji je ostavlja svojom dopadljivom  pojavom.  Ana je dala podršku svojim kolegama koji su predstavili novitete i prisutne goste festivala razdrmala njenim hitom Svejedno.

Jelena Kostov, predstavila se pesmom Sebična za koju kaže da je najbolja u njenoj dosadašnjoj karijeri, a kobinezon u bež boji ispratio je njenu vitku figuru.

Novi singlovi Ivane Selakov Bolujem godinama i Milana Stankovića Od mene se odvikavaj publika koja je došla da isprati klupsko veče festivala, pevala je u glas sa njima.

Međutim, Saša Matić novitet Radijskog festivala 2013 Nađi novu ljubav  nije ni morao da peva. Publika kada je čula prve taktove pesme, pala je u trans, nateravši ga da čak dva puta na bis otpeva refren ove pesme.

Pored Ane Kokić, gosti iznenađenja bili su Mia Borisavljević, Lexington i Tropico band, Adil, Marko Bulat, Viki Miljković, Dejan Matić, Marko Rokvić koji su otpevali po nekoliko svojih pesama.

Cilj ovogodišnjeg festivala bila je promocija najvećih hitova, odnosno muzike kao osnovne vrednosti svake radio stanice.

Ove godine u Radijski festival 2013 bile je uključeno više radio stanica: S radio, 102.2 Gradski i radio Pingvin.

Festival je bio revijalnog karaktera, a pobednici su bili svi učesnici koji su se predstavili sa novitetima.

makonda-tracker