veliko dostignuće producenata

Jedna od najvećih holivudskih zvezda zaigraće u seriji Ubice mog oca: To je sasvim realno, on obožava Srbiju!

5
Uglješa Jokić je producent hit serije „Ubice mog oca“, a njegovo ime poznato je možda i više u Americi nego u Srbiji. Zahvaljujući nejgovim poznanstvima, glumačku ekipu popularne serije neće činiti samo domaći umetnici.
 

A photo posted by Ubice mog oca (@ubice_mog_oca) on

 

Kome će „Ubice mog oca“ biti odskočna daska u karijeri?

 

- Mlađoj generaciju glumaca. Posebno mi je drago zbog Marka Janketića, koji nepravedno nije dobio šansu na televiziji i filmu. Nina već ima karijeru, a Jelisaveta Orašanin je pokazala da može da igra tip uloge koji se od nje ne očekuje.

 

Glumac iz serije Ubice mog oca rešava KLJUČNU misteriju: ON preuzima odgovornost za SVE što je učinio! (FOTO)

 

Koliko glumica je odbilo da igra prostitutku Tijanu?

 

- Bilo je nekoliko koje nisu želele da glume. Njima nije doprlo do mozga da je to Javni servis i termin od 20 sati u nedelju i da to neće biti slikano do kraja. Scena s Jelisavetom je bila tema zbog reči koje je izgovorila.

 

Najteže vam je bilo da pronađete šefa Marjanovića?

 

- U odnosu na Aleksandra imali smo problem da nađemo glumaca tih godina. Bog nas je pogledao s Tihomirom Stanićem. On i Branislav Lečić ne dolaze na kastinge. Stanić je odlučio da ipak dođe na razgovor, što mu je donelo ulogu. U opciji su bili Ljubomir Bandović i Boris Isaković. Peđa Bjelac je došao da bude Marjanović. Njega sam želeo da vidim na projektu zbog moje ćerke, a i „Harija Potera“, i odlično mu je legla uloga ministra.

 

 

makonda-tracker