Iskrena ispovest o bračnoj krizi

Ana Sević i Darko Lazić: Sukoba ima, ali ne i preljube

0
Supružnici Ana Sević i Darko Lazić u otvorenom razgovoru za Story priznaju da povremeno imaju nesuglasice i sukobe, ali da ih rešavaju odmah, u četiri oka, kao i da u njihovom braku nema mesta za treću osobu

 

foto: Andreja Damnjanović


Story: Kako se ti sukobi među vama završavaju?
Darko
: Kod nas se oni završe i pre nego što su počeli. Volim da sve odmah rešim i kod mene nema čekanja. Imamo otvoren odnos, pričamo o svemu i nesuglasice ne traju dugo. Brzo planemo, ali se brzo i ugasi požar.

 

Story: Darko, šta ste poslednje poklonili Ani?
- Ani je bio rođendan pre nekoliko dana, a s obzirom na to da je pravila žurku samo za žensko društvo, uskočio sam na proslavu samo nakratko: da joj donesem deo poklona i da je poljubim.
 

Story: Ana, kad ste poslednji put učinili nešto lepo za Darka?
- Darku je bio rođendan nekoliko dana pre mog, tako da sam pozvala sve naše prijatelje i organizovala mu večeru sa svim ljudima koje voli i koji ga vole.
 

Story: Kad par dobije dete, uz ogromnu sreću dolazi i mnogo manje vremena za odmor i opuštanje, a mnogo više obaveza, što ume da stvori nervozu. Kako vi s tim izlazite na kraj?
Ana
: Sve se menja i život se deli na onaj pre i posle rođenja deteta. Ne znam, ali meni je sada sve lakše i imam mnogo više želje i energije jer znam da više nisam sama. Svaki umor padne u zaborav čim vidim njen osmeh i kada mi se baci u zagrljaj. Sve je stvar dobre organizacije, želje i volje. Radila sam do osmog meseca trudnoće i odmah posle porođaja vratila sam se na male ekrane jer sam tako želela. Imala sam potrebu za tim, čak i ako je nekada bilo naporno, a sigurno jeste, sve je to manje bitno u odnosu na ličnu satisfakciju.
 

Story: Kako se organizujete s obavezama oko deteta?
Darko
: Ja sam zbog posla često odsutan iz kuće tako da je Ana više posvećena Loreni, ali kada dođem s puta, trudim se da im to obema nadoknadim.

 

Nastavak intervjua i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker