otvoreno o svim tajnama, izazovima i planovima

Milica Dabović: Jedva čekam da dobijem dete

0
Kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije ističe da je raduje što će joj na Olimpijskim igrama u Brazilu podršku pružati njen dečko Simon, odgovara na spekulacije o njegovom poreklu i otkriva da njih dvoje već žive bračnim životom i priželjkuju potomstvo
foto: Slobodan Pikula za Bonatti

Story: Ranije ste govorili kako sanjate o tome da čujete srpsku himnu na Olimpijskim igrama. Kakva su vaša i očekivanja saigračice iz reprezentacije?
- Kao i prethodnih godina, želim da se borimo, da ginemo na parketu i da damo sve od sebe. Moramo da ostavimo srce na terenu, da budemo pozitivne, da se bodrimo, štitimo, dopunjujemo i verujemo u čuda. To su moja očekivanja.

 

Story: Hoće li biti slavlja po povratku iz Brazila?

- Ljude nismo navikli na slavlje i zlatne medalje. Važno mi je da se vratim živa, zdrava i nepovređena, ostalo je od Boga.


Story: Da li će vam u Riju podršku pružati vaš dečko?
- Naravno da hoće.

 

Story: Vaša ljubav iznenada je buknula, ali nije utihnula, kako to kažu pristalice teze da ono što brzo plane, brzo i sagori?
- Naša ljubav je, verovali ili ne, sve jača i ubeđena sam da će tako i ostati. U našem odnosu sve je savršeno i tako će ostati dok nas smrt ne rastavi. Za mene to nije fraza.

makonda-tracker